Time Warner Investments a decis să aloce nu mai puțin de 17 milioane de dolari pentru Mashable.com, un site înfiinţat în anul 2005 la New York....

mashableTime Warner Investments a decis să aloce nu mai puțin de 17 milioane de dolari pentru Mashable.com, un site înfiinţat în anul 2005 la New York.  Scopul: de a susţine planurile de extindere ale companiei, potrivit  AFP, citat de Mediafax. Specializat în tehnologie şi divertisment, Mashable.com are circa 40 de milioane de de vizitatori unici pe lună şi 20 de milioane de abonaţi pe reţelele de socializare online.

Time Warner Investments este o companie din cadrul grupului Time Warner, proprietar al CNN şi HBO, care şi-a separat recent operaţiunile de televiziune de cele de publishing.

Compania a decis, astfel, să îşi diversifice operaţiunile prin investiţia în new media. Potrivit companiei, această ofertă financiară va permite Mashable să angajeze circa 100 de persoane, iar site-ul va trebui să-şi crească prezenţa în sectoare în plină dezvoltare, cum este “producţia video pentru toate platformele” şi să angajeze redactori.

“Când am lansat Mashable în urmă cu zece ani, voiam să văd cum internetul putea schimba lumea. De anul trecut, media digitale au demarat puternic în această direcţie, iar Mashable se află în mijlocul acestei mişcări”

Pete Cashmore, fondator şi preşedinte-director general al companiei

Compania a angajat deja redactori şi personal de marketing la Londra şi Los Angeles, dar şi reporteri în Australia şi Ucraina, în momentul în care site-ul a început să-şi extindă acoperirea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.