Junglă, insecte, animale exotice, resurse limitate, trai sub cerul liber, izolare, aventuri extreme, teama de necunoscut, acestea sunt doar câteva dintre coordonatele care descriu...

Cabral Ibacka si Mihai Bobonete, gazdele show-uluiJunglă, insecte, animale exotice, resurse limitate, trai sub cerul liber, izolare, aventuri extreme, teama de necunoscut, acestea sunt doar câteva dintre coordonatele care descriu cel mai așteptat show live din România – Sunt celebru, scoate-mă de aici!

PRO TV va trimite 12 vedete din România în Africa de Sud, unde își vor înfrunta limitele fizice și psihice, în lupta pentru titlul de Regină sau Rege al Junglei. În curând, telespectatorii vor descoperi cine va înfrunta jungla și cum vor reacționa concurenții în condițiile neprielnice din Africa de Sud.

Timp de 21 de zile, 12 vedete își vor schimba reședința și vor locui într-o tabără în junglă, departe de orice urmă de civilizație. În această perioadă, zilnic, PRO TV va transmite live, în prime-time, aventurile, prieteniile, neînțelegerile, alianțele, reacțiile participanților, direct din Africa de Sud.

Tabăra în care vor sta cei 12 este complet izolată, iar participanții nu vor afla nimic din ce se întâmplă în afara ei, nu vor avea acces la telefoane, internet sau orice ține de stilul lor de viață cotidian. Cele 12 vedete vor fi complet rupte de realitate!

Fiecare concurent va trebui să se adapteze condițiilor austere din tabără, departe de confortul cu care s-a obișnuit acasă.

Publicul este singurul care decide!

Imediat ce au ajuns în tabăra specială din junglă, parcursul celor 12 celebrități va fi hotărât numai de publicul de acasă, din România. Fiecare va trebui să îi convingă pe telespectatori că merită să rămână în lupta pentru titlul de Regină sau Rege al Junglei.

Publicul va fi cel care decide, prin vot zilnic, cine trece prin probele zilei, cine iese din competiție și cine va fi câștigătorul primului sezon al celui mai spectaculos și așteptat reality show – Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Probe extreme, cum o să se descurce vedetele?

În cele 21 de zile, concurenții vor afla ce înseamnă să renunțe la stilul lor de viață somptuos, cu care s-au obișnuit acasă, de data aceasta ei având acces periodic numai la două alimente: fasole și orez.

În fiecare zi, publicul va desemna cine se va lupta pentru a câștiga porții de mâncare pentru toți participanții. Una sau mai multe vedete, alese de public, vor trece prin proba zilei, care le va testa limitele și fobiile! Fiecare probă aduce participanților șansa de a câștiga stele, care le asigură mâncare pentru întregul grup.

Cei 12 vor avea ocazia de a câștiga și produse obișnuite, normale în viața de zi cu zi, dar care în junglă le-ar putea părea adevărate delicatese. Însă pentru a le primi, ei trebuie să câștige o categorie de probe speciale, care vor face deliciul publicului de acasă.

Fiecare probă prin care vor trece vedetele îi va face să se confrunte cu cele mai puternice fobii, îi va pune față în față cu creaturile junglei, cu necunoscutul, le va testa anduranța și puterea psihică, dar și capacitatea de sacrificiu pentru ceilalți.

Cine va înfrunta jungla?

12 celebrități din domenii diferite și cu personalități puternice au început deja să își facă bagajele pentru Africa de Sud. Stilul lor de viață luxos va deveni istorie pentru cele 21 de zile în care vor trăi experiența junglei pe propria piele!

Vezi și: Bobonete și Cabral pleacă în junglă, pentru a fi prezenta show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Mai mult, cei 12 nu știu ce surprize le rezervă acest show: se vor cunoaște între ei în prima zi a emisiunii, iar proba zilnică, care îi va trece prin emoții puternice, va fi aflată chiar înainte să o îndeplinească.

În junglă, vedetele vor avea ocazia să își aleagă un singur obiect pe care să îl aducă de acasă, ei putând alege dacă va fi un obiect practic, care să le ușureze viața în tabără sau unul cu valoare sentimentală, care să le amintească de cei dragi de acasă.

Sunt celebru, scoate-mă de aici!, cel mai așteptat reality-show din România, care va ține publicul în fața televizoarelor în fiecare seară, începe în curând, numai la PRO TV!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.