Wizz Air, unul dintre cei mai mari operatori low-cost din Europa Centrală şi de Est, va deschide cea de-a 20-a bază operațională, în Caşovia,...
Wizz AirWizz Air, unul dintre cei mai mari operatori low-cost din Europa Centrală şi de Est, va deschide cea de-a 20-a bază operațională, în Caşovia, Slovacia, pe data de 14 septembrie.

Odată cu inaugurarea acestei baze, compania va aloca o aeronavă Airbus A320 nouă curselor spre Slovacia. Concomitent cu livrarea avionului, compania va începe să opereze două rute noi din Caşovia, Doncaster Sheffield şi Milano Bergamo.

Împreună cu noile curse, Wizz Air oferă acum 11 zboruri săptămânale pe 3 trasee din Caşovia, reprezentând o creştere cu peste 50% a capacităţii de la an la an (octombrie 2015). Compania aeriană consideră că expansiunea sa în Slovacia, unde operează zboruri către două aeroporturi, va fi, de asemenea, în beneficiul pieţei locale a locurilor de muncă din aviaţie şi din sectorul turismului, întrucât consumatorii vor avea acces la mai multe servicii cu tarife scăzute. Biletele pentru noile rute din Caşovia sunt deja disponibile la vânzare, cu preţuri ce pornesc de la 19,99 euro, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN CAŞOVIA:

Către

Zile de operare

Data de începere

Tarife pornind de la**

Milan Bergamo

Lu, Vi

14 Septembrie

19.99 EUR

Doncaster Sheffield

Mi, Du

 16 Septembrie

24.99 EUR

„Anunţul de astăzi subliniază angajamentul Wizz Air faţă de Slovacia. Am început operaţiunile noastre din Slovacia în urmă cu doar un an şi jumătate şi am transportat deja peste 130.000 de pasageri prin intermediul rutelor din Caşovia şi Poprad. Slovacia devine cea de-a 12-a ţară în care ne-am stabilit o bază operaţională. Suntem nerăbdători să aducem mai multe tarife mici şi rute atractive pentru consumatorii slovaci şi vizitatorii lor”, a declarat József Váradi, CEO Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 54 aeronave Airbus A320 de la 20 baze, pe 360 de rute care asigură legătura între 110 de destinaţii din 38 de ţări. Operatorul a transportat peste 15,8 milioane de pasageri în 2014.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.