Promovat in cateva campanii internationale, lumbersexualul, o tipologie de barbat cu barba lunga si stufoasa si corpul acoperit de tatuaje nu a intrunit acceptarea...

LumbersexualPromovat in cateva campanii internationale, lumbersexualul, o tipologie de barbat cu barba lunga si stufoasa si corpul acoperit de tatuaje nu a intrunit acceptarea unanima din partea creatorilor de moda. Designerul Catalin Botezatu, gazda show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”,  emisiune care va debuta pe 7 februarie, la ora 21.30, la Kanal D, este unul dintre cei care refuza sa vada in acest stil  “sauvage” un model de urmat.

“Unii spun ca barba bogata emana mai multa masculinitate. Cred ca masculinitate emana si un tip cu barba tunsa scurt si ingrijit. Imi imaginez ca o barba lunga miroase mereu a tutun, a mancare… Nu imi inspira igiena. Cui ii place si cui ii sta bine sa o poarte! Dar eu nu o promovez, ca trend”, a punctat Catalin Botezatu.

Prin urmare, Bote l-a sfatuit pe Dragos Florin Vasile, unul dintre concurentii show-ului “Supermodels”, sa renunte la barba lunga.  Convingator a fost si hairstylist-ul Laurent Tourette, jurat al show-ului, care  i-a prezentat tanarului, ca alternativa,  imaginea unui personaj din “Matrix”.

“La inceput am fost sceptic, dar dupa ce am vorbit cu specialistii care se ocupau de imaginea noastra, mi-am zis ca nu-mi va sta rau. Acum chiar imi place si ma regasesc in acest stil”, a spus tanarul concurent.

In prezent, Catalin Botezatu se afla pe ultima suta de metri in pregatirile pentru show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, care va incepe sambata, 7 februarie, de la ora 21.30, la Kanal D. Tineri aspiranti la o cariera in modelling intra in competitie sub supravegherea celebrului designer.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.