Pornită ca o afacerea de familie, Pure Clean a fost fondată în aprilie 2013 de către antreprenorii Laura și Adrian Dragnea. Atunci a fost...

Business-Social-MediaPornită ca o afacerea de familie, Pure Clean a fost fondată în aprilie 2013 de către antreprenorii Laura și Adrian Dragnea. Atunci a fost o pasiune pusă în practică, astfel încât ambii aveau locuri de muncă full time. În momentul de față, Adrian Dragnea se ocupă exclusiv de companie și de extinderea ei, iar businessul lor a crescut de opt ori în 2014.

Pure Clean, compania care oferă servicii profesionale de curățenie, anunță o creștere de opt ori a companiei în ultimul an. Astfel, cifra de afaceri pentru 2014 a ajuns la 20.000 euro, în 2013 fiind sub nivelul de 2.500 euro. Previziunile pentru 2015 sunt de a crește business-ul la 100.000 euro.

Cifra de afaceri în domeniul companiilor de curățenie de nivel mediu este de 100.000 euro pe an. Noi ne extindem masiv activitatea și estimăm că vom ajunge la acest număr anul acesta.” spune Adrian Dragnea – Fondator și Director General Pure Clean.

Astfel, în momentul de față numărul mediu de lucrări pe săptămână în domeniul rezidențial este de 14, iar numărul de contracte cu spațiile de business a ajuns la cinci. În anul 2015, fiind unul de extindere masivă, numărul ideal de lucrări pentru persoane fizice ar fi 22, iar pentru cele juridice 10.

Industria curățeniei profesionale este una foarte dinamică, dar piața este în creștere. Noi am reușit să ne atingem toate obiectivele de business și, cel mai important lucru, să folosim resursele pe care le avem tot mai eficient. În 2014 putem spune că am curățat împreună cu echipa Pure Clean peste 80.000 mp de spații.”  continuă Adrian Dragnea – Fondator și Director general Pure Clean.

Cât despre profit, acesta a fost reinvestit integral în substanțe, aparatură de specialitate, autoturism pentru deplasările la lucrări, precum și în cursuri de pregătire a angajaților.

În concluzie, pentru anul 2015, Pure Clean speră la creșterea de cinci ori a cifrei de afaceri față de 2014, la extinderea gamei de servicii oferite pentru sectorul business, dar și la deschiderea unor unități în alte orașe mari din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.