Ați vizitat vreodată Japonia primăvara, când străzile și parcurile sunt pline de cireși înfloriți? Sakura, festivalul înfloririi cireșilor în Japonia, este unul dintre cele...
Kyoto, Japonia

Kyoto, Japonia

Ați vizitat vreodată Japonia primăvara, când străzile și parcurile sunt pline de cireși înfloriți? Sakura, festivalul înfloririi cireșilor în Japonia, este unul dintre cele mai impresionante festivaluluri dedicate naturii, fiind organizat în fiecare primăvară atât în Japonia cât și în alte țări și orașe ale lumii.

Hanami, o tradiție veche de câteva sute de ani, este parte a Sakura și reprezintă ieșirea la picnic sub cireșii înfloriți. Hanami celebrează frumusețea florilor de cireș, pentru mulți japonezi și turiști din întreaga lume care vin să admire peisajul orașelor japoneze în timpul Sakura, fiind un prilej de a se relaxa în mijlocul naturii, a privi florile și a se bucura de toată splendoarea lor.

Pentru cei care vor să-și amintească de Sakura, pentru cei care plănuiesc o călătorie primăvăratică în Japonia, dar și pentru cei care se gândesc la următoarele destinații de vacanță, am strâns câteva fotografii ale unor străzi, bulevarde și alei de parc, de vis, din întreaga lume. Vă garantăm că odată ce ați pășit pe aceste culoare magice, plimbarea nu va fi niciodată una banală.

Stockholm, Suedia

Stockholm, Suedia

Vezi și: 

Trends: Top 35 cele mai frumoase fotografii de nuntă!

Travel trends: 10 destinaţii de vacanţă pentru 2015

Trends: 10 fotografii realizate… la momentul potrivit!

Travel trends: 10 cele mai frumoase “rooms with a view” – Galerie foto!

Foto: http://www.boredpanda.com/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.