Operatorul de transport aerian Tarom, una dintre cele mai importante companii de pe piața locală de profil, a anunțat introducerea în orarul de vară...
valenciaOperatorul de transport aerian Tarom, una dintre cele mai importante companii de pe piața locală de profil, a anunțat introducerea în orarul de vară a curselor directe pe ruta București-Valencia.

Zborurile vor avea două frecvențe săptămânale și se vor desfășura în intervalul 19 iunie- 28 septembrie 2015. Cei dornici să descopere al treilea cel mai mare oraș al Spaniei, trebuie să știe că prețul unui bilet de avion dus-întors este de 143 de euro, cu toate taxele incluse, la achiziționarea de pe site-ul Tarom.

Ca de obicei, compania națională de transport aerian, oferă gratuit bagajul de cală în limita maximă de 23 de kilograme/bagaj (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business), bagajul de mână fiind în limita a 10 kilograme.

Oraşul Artelor și Științei , Valencia este un loc fascinant, vizitat de un număr foarte mare de turişti. Aflat pe coasta de est a Spaniei, Valencia îmbină istoria veche a orașului și arhitectura secolelor trecute cu noile tendințe. Opera arhitecților Santiago Calatrava și Felix Candela, a revigorat din punct de vedere turistic orașul. Pe o suprafață imensă sunt câteva construcții cu o arhitectură futuristă, demnă de mileniul III: Palatul Artelor “Regina Sofia”, Hemisferic, Umbracle, Muzeul de Științe “Pricipe Felipe”, Agora și Oceanografic.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.