Magazinul Marc Cain anunță primele teme ale colecției primăvară/vară 2015: In Bloom, In Bloom! şi At The Circus, care se remarcă prin materiale deosebite,...

marc-cainMagazinul Marc Cain anunță primele teme ale colecției primăvară/vară 2015: In Bloom, In Bloom! şi At The Circus, care se remarcă prin materiale deosebite, croiuri ȋndrăznețe şi imprimeuri sofisticate ce personalizează orice outfit. Marc Cain este un monobrand deschis recent la parterul hotelului Radisson Blu, intrarea George Enescu.

IN BLOOM

marc-cain-inbloomIn Bloom sărbătorește frumusețea naturii, demonstrându-și deosebita forță creativă prin combinarea armonioasă a tonurilor de verde cu imprimeuri cu hortensii și culori pastelate. Materialele de calitate superioară și croiul lejer sunt componente esențiale ale acestui stil.

Materialele moderne precum neoprenul foarte moale, bumbacul stratificat și satinul imprimat au un potențial creativ și dau tonul atunci când adoptați acest stil. Puloverele largi purtate peste maiouri din dantelă conferă volum. Printre piesele de rezistență se remarcă noul costum din tweed cu franjuri la jachetă și un croi ușor îndrăzneț al fustei.

Blugii metalizați și jachetele de mare clasă din piele țesută manual vă fac să fiți foarte modernă și cochetă. Tenișii sunt un element de bază atunci când vine vorba de accesorii. Ei se pot combina cu fustă, spărgând limitele stilului feminin. Colierele decorative, lănțișoarele din perle și gențile lucioase din piele completează în mod necesar acest stil.

IN BLOOM!

marc-cain-inbloom!-A doua parte a acestei teme se concentrează pe game cromatice mai subtile, în culori clare precum negru, ecru, taupe şi nude. Ele se combină cu dantela și cu croiurile îndrăznețe pentru a crea stiluri inovatoare, sărbătorind feminitatea modernă.

Trenciurile din bumbac sau din tafta strălucitoare și hainele moi, luxoase, cu două fețe au o influență stilistică semnificativă. Printre elementele noi se numără fustele până la gambă și pantalonii largi. Dantela, croiurile îndrăznețe și jachetele structurate combină stilul inovator și feminitatea într-o manieră cu totul unică.

Stilul emblematic este reprezentat de un amsamblu format dintr-o fustă din dantelă și bumbac în culori pastelate și un pulover lung la spate. În combinație cu bluze lungi, simple, se creează un stil modern, în straturi, care subliniază atitudinea feminină. Accesoriile lucioase de culoare nude, ghetele cu deschidere la gleznă și gențile business de diferite dimensiuni completează aspectul final.

AT THE CIRCUS

marc-cain-look-at the circusNimeni nu poate răpi magia colecţiei At The Circus: cercurile, bulinele și imprimeurile imprimate din stilul circului domină și creează împreună o adevărată magie. Roșul aprins intensifică tensiunea și distruge spectaculos armonia negrului, a cremului și a albastrului deschis.

Bluzele sweat cu imprimeuri inspirate din circ și aplicații, fustele, rochiile și jachetele tigrate, precum și imprimeurile cu cercuri, buline și elefanți evocă tema circului. Jachetele din tweed și jachetele din piele colorată cu fermoare groase, aurii completează perfect acest stil. Tema inovației este subliniată de imprimeurile cauciucate în 3D și de structura de tip rețea.

Dintre noile elemente amintim pantalonii supradimensionați plisați în talie și fustele plisate până la genunchi. Blugii lucioși nu trebuie să lipsească din garderoba dumneavoastră, fiindcă ei vă vor scoate în evidență. Și accesoriile sunt variate: colierele supradimensionate cu strasuri, pantofii din dantelă argintie cu tocuri din lemn și curelele de tip lanț, înguste completează acest stil.

Marc Cain este un brand premium de fashion feminin fondat ȋn Germania ȋn 1973. Compania are un staff de 870 de angajați în Germania și un volum de vânzări de 253 de milioane euro în 2013. Strategia de dezvoltare a brandului se bazează pe 179 de magazine Marc Cain, 336 shop-in-stores, 367 account clients şi alte 579 magazine upmarket ȋn 59 de țări.

Marc Cain combină esteticul cu arta ȋntr-un mod natural, dar ȋn acelaşi timp inovativ şi exclusivist. Piesele din colecțiile Marc Cain se adresează femeilor ȋncrezătoare, curioase, open-minded, care pun accent pe design, calitate şi materiale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.