HTC anunță intrarea în arena sporturilor electronice din America de Nord şi Europa prin susținerea a trei echipe de sport electronic de performanță: Cloud9,...

HTC-LogoHTC anunță intrarea în arena sporturilor electronice din America de Nord şi Europa prin susținerea a trei echipe de sport electronic de performanță: Cloud9, Team Liquid şi Team Solomid (TSM). Sporturile electronice sunt competiții de jocuri video organizate la nivel mondial între jucători profesioniști.

Cloud 9 şi Team Liquid participă la prima competiție Counter Strike: Global Offensive care va avea loc la X Games Aspen, iar toate cele trei echipe vor participa, cu susținerea HTC, la începutul de sezon al League of Legends Championship Series (LCS) din America de Nord.

Cher Wang, președinte HTC: “Sporturile electronice au cunoscut o dezvoltare importantă în ultimii ani şi observăm o sinergie între persoanele pasionate de acest sport şi fanii HTC. Astfel, implicarea și susținerea celor trei echipe de jucători talentați este un pas natural”.

Cloud 9, Team Liquid şi Team Solomid sunt câteva dintre cele mai cunoscute şi de succes echipe de sporturi electronice din întreaga lume. Cloud 9 are aproximativ 150.000 de fani pe Twitter, Team Solomid numără peste şase milioane de vizitatori unici pe Twitch în fiecare lună, iar canalul de YouTube al Team Liquid a fost accesat de 25 de milioane de ori.

Sporturile electronice au devenit tot mai populare la nivel mondial în ultimii ani și atrag audiențe comparabile cu cele ale multor sporturi tradiţionale. Implicarea și susținerea echipelor de elită este o oportunitate extraordinară pentru HTC de a se conecta cu comunitatea şi clienţii pasionați de jocuri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.