În 2014, centrele de înfrumusețare Cellulem Block au înregistrat o creștere de 30% a business-ului comparativ cu anul anterior. Numărul clienților a crescut și...

cellulem_block-440px

În 2014, centrele de înfrumusețare Cellulem Block au înregistrat o creștere de 30% a business-ului comparativ cu anul anterior. Numărul clienților a crescut și el cu 20%  față de 2013, constatându-se un flux mai mare, în special de abonați noi (15%), care au optat, în principal, pentru tratamente faciale și corporale.

Valoarea medie a unui abonament plătit de un client Cellulem Block pentru un tratament corporal este de 1.800 lei, respectiv 700 lei pentru unul facial. În cazul ședințelor de epilare definitivă, suma medie plătită pentru un abonament este de 1.200 lei.

„Față de 2013, am observat o majorare la nivel de afacere, dar și o creștere a numărului de clienți, mulți dintre ei veniți pe baza recomandărilor prietenilor sau colegilor de serviciu. Se observă foarte bine atenția pe care românii – inclusiv bărbații – încep să o acorde fizicului”, spune Anca Arsâne, project manager Cellulem Block.

Health trends: 2014, anul celui mai nou trend în materie de cadouri– cardurile pentru tratamente SPA

Dacă în 2013, numărul femeilor care optau pentru un abonament în centrele de înfrumusețare era mult mai mare decât cel al bărbaților (70% vs 30%), în 2014, numărul acestora din urmă a crescut, proporția fiind de 60% versus 40%.

„În 2014, am constatat un interes mult mai mare al bărbaților pentru îngrijire fizică și aspectul personal. Cele mai cerute tratamente de către aceștia sunt tratamentele faciale anti îmbătrânire, tratamentele de slăbit, în special, liposucția non-invazivă și termo-electrostimularea pentru tonifierea musculară”, precizează Anca Arsâne.

De altfel, în centrele Cellulem Block, printre cele mai cerute tratamente în 2014 se numară Power Shape, tratamentul facial antiage Gold Stem și epilarea definitivă prin LASER. „Tratamentul Power Shape este unul dintre cele mai eficiente pentru slăbit și pentru combaterea celulitei, tratamentul facial Gold Stem combate ridurile și oxigenează țesutul, iar epilarea definitivă prin LASER elimină firele de păr în doar șapte ședințe”, afirmă Arsâne.

Potrivit managerului Cellulem Block, noiembrie, decembrie și ianuarie sunt cele mai solicitante luni din punct de vedere al programărilor. „Toată lumea vrea să arate bine înainte de petrecerile de sfârșit de an, de sărbători, și de aceea crește numărul terapiilor în această perioadă. Un tratament eficient are o durată de cel puțin șase săptămâni și de aceea ar trebui să înceapă din luna noiembrie. De asemenea, perioada de după sărbători este din nou aglomerată, pentru că foarte mulți clienți vor să scape de kilogramele în plus, acumulate după mesele copioase”, spune Anca Arsâne.

Beauty trends: cum văd românii industria saloanelor de înfrumuseţare. Studiu de caz – Cellulem Block

Pentru anul 2015, Cellulem Block estimează o creștere de 20% a numărului de clienți.”Urmărind trendul, ne așteptăm să înregistrăm o majorare de 10%-15% a numărului de clienți bărbați”, a adăugat Anca Arsâne.

Cellulem Block este o rețea de centre de înfrumusețare, cu o gamă de servicii de remodelare corporală, slăbit și epilare definitivă. La origine, Cellulem Block este o companie spaniolă, cu peste 18 ani de experiență în domeniul înfrumusețării. Rețeaua are peste 300 de centre în Spania, Portugalia, Franța, Italia, Maroc. În România, există trei centre Cellulem Block, două în București și unul în Constanța.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.