Românii care au cont pe site-ul de vânzări online OLX.ro se dovedesc adevărați maeștri ai afacerilor. În oferta portalului se regăsesc anunțuri pentru produse...
olxRomânii care au cont pe site-ul de vânzări online OLX.ro se dovedesc adevărați maeștri ai afacerilor. În oferta portalului se regăsesc anunțuri pentru produse care variază de la câțiva lei până la milioane de euro. Astfel, doar în luna ianuarie 2015 valoarea anunțurilor active de pe OLX.ro depășește suma de 220 milioane de euro.

Și anunțurile postate în 2014 au fost din toate categoriile de preț. Anul trecut, cel mai scump imobil postat pe OLX.ro a fost Hotelul Carol Parc din București, clădire scoasă la vânzare pentru 5,65 milioane euro. Cu 20 de camere si terase cu vedere panoramică, palatul a fost construit în 1906 de către arhitectul Regelui Carol I, Gustav Adolf Suter, fiind consolidat și modernizat integral în perioada 2003-2007.

Tot în cadrul categoriei Imobiliare s-au remarcat și anunțurile pentru o clădire de patrimoniu din centrul Capitalei, ofertată la patru milioane de euro sau conacul din centrul Bucureștiului construit în stil neo-românesc și cotat la cinci milioane de euro. De asemenea, cel mai scump imobil de birouri a fost tot în Capitală, acesta fiind ofertat pentru 10 milioane euro și având o suprafață de peste 14.000 mp.

În 2014, colecționarii au găsit pe OLX.ro anunțuri pentru mobilier Biedermaier ofertat la peste 50.000 euro sau o mașină de cusut Singer 1902 la prețul de 30.000 euro. De asemenea, utilizatorii au găsit pe OLX.ro și un ceas cu diamante Audemars Piguet Royal, ofertat la prețul de 35.000 euro sau un inel de logodnă cu safir și douăsprezece diamante la suma de 14.000 euro.

În categoria Auto, împătimiții de viteză au putut achiziționa un Lamborghini Aventador, listat la prețul de 350.000 euro, iar admiratorii de Bentley s-au bucurat de un model Bentley Mulsanne fabricat în 2013 la suma de 330.000 euro.

Românii aflați în căutare de teren agricol au găsit anul trecut pe OLX.ro mii de oferte, printre cele mai scumpe remarcându-se o fermă dotată la standarde europene din județul Prahova, ofertată la 12 milioane euro sau un spațiu de 5.500 de hectare din județul Galați pentru 15 milioane euro.

Pasionații de sporturi nautice au putut intra în posesia unui vapor ce a aparținut familiei Ceaușescu, listat la prețul de 500.000 euro, iar pentru iubitorii de apă și mișcare s-a găsit o ofertă pentru o barjă transformată în club la suma de 300.000 euro.

În prezent, pe OLX.ro se găsesc peste trei milioane de oferte, fiind site-ul cu cele mai multe anunțuri active.

OLX.ro, fostul Mercador.ro, oferă o platformă gratuită celor care doresc să cumpere și să vândă produse și servicii, prin simpla postare a unui anunț online. În fiecare lună, milioane de oameni din întreaga lume vând și cumpără o gama largă de produse printre care obiecte casnice, mobilă, proprietăți imobiliare, produse de folosință îndelungată, instrumente muzicale, vehicule, electronice și echipamente mobile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.