Fanii jocurilor pe calculator sau pe consolă au ocazia e a-și etala costumele și strategiile de joc la ediția cu numărul 5 a DreamHack...

dreamhack

Fanii jocurilor pe calculator sau pe consolă au ocazia e a-și etala costumele și strategiile de joc la ediția cu numărul 5 a DreamHack Bucharest, care se va desfășura între 24-26 aprilie, la Sala Polivalentă din Capitală. Aceștia își pot achiziționa biletele și abonamentele pentru DreamHack Bucharest 2015, cel mai mare festival digital din România, începând cu data de 26 ianuarie.

Bilete și abonamentele au prețuri promoționale în perioada 26 ianuarie – 8 februarie și pot fi achiziționate de pe shop.computergames.ro.

Prețurile în perioada 26 ianuarie – 8 februarie sunt:

•             40 lei/ 8 euro SMS – pentru abonamentul de 3 zile (24-26 aprilie)

•             300 lei  – pentru zona VIP

DreamHack Bucharest 2015 aduce și în acest an cele mai îndrăgite jocuri: Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2, League of Leagends, HearthStone, Minecraft sau cele pentru console.

dreamhackFie că sunt jucători profesioniști sau amatori, toți știu că DreamHack Bucharest înseamnă mult mai mult decât competiții internaționale de jocuri video, astfel că și în acest an publicul trebuie să se aștepte la o serie de evenimente conexe de tip Cosplay Legends, DreamHack Arena, Cupa Liceelor, DreamHack Arcade, dar și zone speciale de BYOC (Bring your own computer), expoziții cu cele mai noi gadget-uri, periferice, tehnologii, dar mai ales divertisment digital, tombole și multe surprize.

Turneul este transmis în mai multe limbi, prin intermediul canalelor TV și al platformelor de streaming online. Cei care doresc să urmărească evenimentele la faţa locului o pot face prin intermediul zonelor special amenajate pentru spectatori.

Organizat de ComputerGames.ro, DreamHack Bucharest a înregistrat în fiecare an noi recorduri de participanți și audiență.  La ediția din primăvară au participat 20.000 de pasionați ai jocurilor video, iar la cea din toamnă numărul participanților a depășit 25.000.

DreamHack deține recordul mondial Guinness la categoria Cel mai mare festival digital din lume, în 2013 au fost 17.403 de sisteme conectate la DreamHack Winter din Suedia. Inițiat de gamerii suedezi, festivalul s-a extins rapid în mai multe țări din Europa, inclusiv România. dreamhack

DreamHack Bucharest a devenit rapid, în doar 4 ani, cel mai cunoscut festival din întreaga lume, desfășurat în afara Suediei. Ediția din toamna 2014 de la București, a adunat mai multe recorduri naționale în domeniul LAN Party, printre care se  numără: 10 Gbps bandă, 4,3 TB trafic total, 50 de kilometri de cabluri de rețea, 32 de kilometri de cabluri video si audio,  120.000 de dolari premii, 40 de ore de activități, 1.600 de echipamente conectate simultan la WiFi și nu mai puțin de 2,2 milioane de spectatori online.

În 2015, Computergames.ro va organiza pentru prima dată ediția de toamnă DreamHack în afara Capitalei. Între 30 octombrie -1 noiembrie, DreamHack se va desfășura în Cluj, orașul decretat Capitala Europeană a Tinerului în 2015.  

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.