Paulina Vega (22 de ani), deţinătoare a titlului de Miss Columbia, a fost desemnată Miss Universe la cea de-a 63-a ediţie a celebrului concurs...

misscolombia1211ga2Paulina Vega (22 de ani), deţinătoare a titlului de Miss Columbia, a fost desemnată Miss Universe la cea de-a 63-a ediţie a celebrului concurs de frumuseţe, care a avut loc duminică seară, în Miami, Florida, scrie Mediafax.ro.

Paulina Vega s-a născut pe 15 ianuarie 1993, în Barranquilla, Colombia. Ea le-a devansat în concurs pe Nia Sanchez din Statele Unite, ocupanta locului al doilea, şi Diana Harkhusa din Ucraina, care a completat podiumul. Pe poziţia a patra s-a situat olandeza Yasmin Verkheijen, iar pe a cincea, Kaci Fennell din Jamaica.

Paulina Vega, nepoata tenorului Gaston Vega, studentă la facultatea de ştiinţe economice şi model, originară din Barranquilla, Columbia, a surclasat, astfel, alte 87 de frumuseţi provenind din tot atâtea ţări de pe glob.

Vega este a patra reprezentantă din America de Sud care câştigă acest concurs în ultimii şapte ani, după cele din Venezuela, în 2007, 2008 şi 2013.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.