Mexicul s-a îndrăgostit primul de ea și apoi o lume întreagă. Corona Extra, celebra bere mexicană, prima oară produsă în 1925 în Mexico City,...

Corona ExtraMexicul s-a îndrăgostit primul de ea și apoi o lume întreagă. Corona Extra, celebra bere mexicană, prima oară produsă în 1925 în Mexico City, va fi distribuită în exclusivitate de Bergenbier S.A. Corona Extra se adaugă astfel portofoliului internațional de branduri premium ale companiei: Staropramen, Becks, Stella Artois, Hoegaarden și Leffe.

O sticla iconică, o bere extrem de răcoritoare și un ritual rafinat de servire. Aceasta este berea mexicană Corona Extra, deținută de Grupo Mondelo Mexico, parte din compania Anheuser-Busch InBev, companie cu care Bergenbier S.A. are o colaborare de lungă durată. Este distribuita in 186 de țări, pe tot mapamondul și este lider în segmentul berilor de import în peste 40 de țări.

 „Sunt extrem de încântat că vom adăuga un alt brand recunoscut la nivel mondial, în portofoliul nostru. Sunt încrezător că berea Corona Extra va aduce un pic din acel “soare mexican” și cred că va fi foarte bine primită de consumatorii noștri”

Mihai Bonca, Director de Marketing Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. va distribui berea Corona Extra atât în comerțul tradițional cât și în cel modern, în locații atent selectate: “Obiectivul nostru este de a crește progresiv notorietatea mărcii și distribuția în piață“, a adăugat Mihai Bonca. 

Corona Extra este o bere blondă de tip pale lager, cu 4,5 % alcool, produsă exclusiv în Mexic. În lume, inclusiv în România, s-a poziționat ca băutură perfectă pentru petreceri. Ritualul de servire este unul special, în care berea se consumă direct din sticla transparentă împreună cu o felie de lime.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.