TeliaSonera, o companie și un operator de rețea mobilă, dominant pe piețele din Suedia și Finlanda, și-a reînnoit și extins contractul cu Ericsson, semnat...
Ericsson - operatiuni in terenTeliaSonera, o companie și un operator de rețea mobilă, dominant pe piețele din Suedia și Finlanda, și-a reînnoit și extins contractul cu Ericsson, semnat inițial în 2010.

Ericsson, unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie și servicii de comunicații, va fi, de acum, responsabil pentru operațiunile din teren atât pentru rețeaua fixă, cât și pentru rețeaua mobilă. Datorită prelungirii contractului, Ericsson își va extinde activitatea în opt regiuni noi, corespunzătoare unei creșteri de 200%.

Ericsson va oferi servicii în teren pentru rețelele fixe și mobile ale operatorului, incluzând servicii de instalare, reparație și livrare a conexiunilor pentru clienți noi și existenți, atât pentru rețeaua pasivă, cât și pentru cea activă.

Charlotta Sund, președinte al regiunii Europa de Nord și Asia Centrală, Ericsson, a declarat: „Complexitatea tot mai mare a rețelei și a așteptărilor de performanță forțează operatorii să fie mai eficienți din punct de vedere al costurilor, oferindu-le, de asemenea, o experiență de înaltă calitate clienților lor. Ericsson a investit peste $1 miliard în instrumente, metode și procese care să le ajute clienții să-și îmbunătățească eficiența rețelei. Ne-am angajat să le oferim celor de la TeliaSonera cele mai bune abilități din portofoliul nostru și expertiză la nivel global, astfel încât abonații lor să primească servicii de și mai bună calitate și un plus de viteză.”

Din 2003, Ericsson este responsabil pentru administrarea activităților din teren, inclusiv pentru întreținerea din teren, administrarea părților de schimb și a inventariilor din rețeaua TeliaSonera.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.