Folosindu-se de o serie de trucuri și, totodată, de arhitectura modernă, angajații companiei F2 Architecure au creat o casă, aparent, plutitoare. Iar dacă ajungeți...

floating-house-2015 (14)Folosindu-se de o serie de trucuri și, totodată, de arhitectura modernă, angajații companiei F2 Architecure au creat o casă, aparent, plutitoare. Iar dacă ajungeți pe coasta de sud a Australiei o puteți chiar închiria.

Iluzia este vizibilă doar de pe podul de la intrare, însă cu toate acestea, nici din alte unghiuri clădirea nu este mai puțin atrăgătoare. Dintr-un alt unghi, devine clar că imobilul este construit la o înălțime coniserabilă, pe un stâlp care ridică la 40m deasupra pantei de dedesubt.

Totuși, odată ce ați traversat podul și ați ajuns la ușa casei, veți fi întâmpinați cu o vedere spectaculoasă a plajei și oceanului. Mai mult, întreaga casă poate fi închiriată pentru prețuri cuprinse între 440 și 1.220 de dolari australieni pentru o noapte. Noi considerăm că este locul ideal pentru cei care caută un refugiu de lux, în doi!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.