Oricare dintre noi are temeri pe care încearcă să le depăşească în fiecare zi. Fie că vorbim despre temeri banale, ce ţin de persoana...
fears-failuresOricare dintre noi are temeri pe care încearcă să le depăşească în fiecare zi. Fie că vorbim despre temeri banale, ce ţin de persoana fiecăruia şi de stările sale interioare, sau despre teama de a eşua în business-ul pe care l-am pornit, într-o relaţie sau într-o altă acţiune, trebuie să învăţăm şi cum să ne stăpânim sentimentele, şi, mai ales, cum să ne transformăm teama de eşec într-o experienţă din care avem de învăţat.

Vineri, 6 februarie, Impact Hub București organizează conferința Fears & Failures, un eveniment care va aduce în față frica și eșecul ca experiențe ce ne ajută să luăm decizii curajoase în fiecare zi.

Agenda conferinței surprinde din mai multe unghiuri frica de eșec și cum fiecare dintre noi reacționăm în acest context. De la povești personale, situații limită, la decizii de business cu urmări nefaste dar care au reprezentat adevărate lecții pentru invitați, participanții vor afla de-a lungul zilei cum ne depășim fricile. Ziua se încheie cu un workshop de improvizație menit să utilizeze creativitatea ca instrument de gestionare a unui potențial eșec.

Evenimentul moderat de Vlad Mixich îi va avea ca invitați pe:

  • Alex Găvan – Alpinist
  • Alis Anagnostakis – Executive Coach
  • Florin Jianu – fost Ministru al IMM-urilor
  • Orlando Nicoară – Antreprenor
  • Radu Ciobănașu – Actor și trainer de improvizație
  • Sergiu Neguț – Antreprenor și investitor

”Ne temem de eșec și fugim de el tot timpul. Foarte puțini dintre noi au curajul să recunoască faptul că, deși conducem start-up-uri, organizații mari sau mici, de cele mai multe ori ne bazăm deciziile pe experiențele pozitive pe care le întâlnim și foarte rar vorbim liber și deschis despre momentele grele prin care trecem atât la nivel personal cât și profesional. La Fears & Failures vom descoperi misterele din spatele eșecurilor și alături de invitați vă arătăm că nu este nimic de care să ne temem”, declară Oana Păun – Managing Director Impact Hub București

Detalii suplimentare și înregistrările sunt disponibile pe pagina evenimentului http://www.impacthub.ro/fears-failures/.

Impact Hub București este un spațiu de colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Impact Hub București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.