BenQ lansează în premieră primul monitor creat special pentru a oferi cea mai fluidă experiență de gaming pe console, modelul RL2755HM. Cu un panel TN...

RL2755HMBenQ lansează în premieră primul monitor creat special pentru a oferi cea mai fluidă experiență de gaming pe console, modelul RL2755HM. Cu un panel TN foarte rapid cu un timp de răspuns de doar 1 ms GTG, monitorul oferă sesiuni fluide de gaming, fără lag sau cadre înghețate și asigură imagini Full HD în culori naturale pe un display de mari dimensiuni, 27”(69cm). Totodată, monitorul dispune și de funcțiile caracteristice BenQ pentru protejarea ochilor, Flicker-free şi Low Blue Light.

Timpul de răspuns de 1 ms GTG îți permite să vizualizezi fiecare reacție a oponenților, a coechipierilor sau să reperezi mai rapid inamicii, pentru o experiență de gaming câștigătoare. Cele două porturi HDMI îți permit să conectezi simultan consola și un alt dispozitiv, pentru a comuta simplu și rapid între două surse de semnal. Tehnologia proprietară BenQ Black eQualizer maximizează vizibilitatea în joc, iluminând zonele întunecate, fără a le supraexpune pe cele deschise la culoare.

RL2755HM_BackFiecare caracteristică sau funcție a monitorului este dezvoltată și testată împreună cu jucătorii profesioniști și experții BenQ în imagine, astfel încât monitorul să ofere vizibilitatea și nivelul de control necesar pasionaților de jocuri pe consolă. Calibrarea culorilor se poate face pe 20 de niveluri de intensitate, pentru a veni în întâmpinarea celor mai exigente cerințe formulate de gamerii profesioniști. Controlul culorilor este disponibil prin setările OnScreen Display sau Display Pilot.

Pentru cea mai bună experiență de gaming pe console, jucătorul profesionist Justin “JWong” Wong, de la echipa EvilGeniuses a fost invitat de BenQ să participe la dezvoltarea modului Fighting. Creat pentru a optimiza șansele de câștig, modul Fighting dispune de setări speciale de calibrare a culorilor care ajută la evidențierea personajului în meciuri, astfel încât să te ajute să îți menții focusul pe toată durata jocului.

Dezvoltată în colaborare cu jucătorii profesioniști, tehnologia Flicker-free oferă monitorului BenQ RL2755HM o îmbunătățire importantă prin eliminarea pâlpâitului la toate nivelurile de luminozitate. Aceasta tehnologie reduce oboseala ochilor și crește performanța jocului prin confort vizual extrem, chiar și pentru cei mai înverșunați jucători prinși în acțiune ore întregi.

Monitorul de gaming BenQ RL2755HM va fi disponibil în premieră începând cu luna februarie prin PC Garage la preţul de raft recomandat de 1.399 lei.

 RL2755HM_1

RL2755HM_2 RL2755HM_3

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.