Austria rămâne alegerea preferată a românilor, pentru care sporturile de iarnă au devenit sinonime cu staţiunile de munte ale aceştei ţări. Începutul de an...
ski austriaAustria rămâne alegerea preferată a românilor, pentru care sporturile de iarnă au devenit sinonime cu staţiunile de munte ale aceştei ţări. Începutul de an 2015 vine cu reduceri pentru luna ianuarie şi următoarele două luni, Oficiul de Turism al Austriei recomandând o vacanţă la început de an în Austria, unde diversitatea se regăseşte în satele idilice pentru cei care caută liniştea, dar şi locurile pline de viaţă pentru amatorii de apres-ski.

Feerie de iarnă în ianuarie

Indiferent dacă sunteți începători sau avansați, Tirol este land-ul unde schiul este la superlativ. Începând cu anul 2004 regiunile schiabile Hochfügen şi Hochzillertal au fost alipite, formând astfel una dintre cele mai extinse zone schiabile din Tirol. Zona schiabilă Spieljoch din Fügen oferă distracţii de iarnă care se adresează mai ales familiilor şi începătorilor.

Travel trends: 10 destinaţii de vacanţă pentru 2015tirol ski austria

Oferta tiroleză vine cu preţuri de la 446 de euro de persoană pentru 7 nopți de cazare, 6 zile abonament de schi Zillertaler Superskipass (inclusive pentru ghețari), 1 intrare de 2 ore la complexul termal Erlebnistherme Zillertal, Fügen, transport în comun gratuit.

Valabilitate ofertei: 10.01. – 31.01.2015

Casa mea este cabana mea

Casele de vacanță precum şi cabanele pentru schi şi drumeții, se găsesc în Alpii austrieci la toate standardele, inclusiv cu echipare de lux și saună, pentru a satisface chiar şi cei mai pretenţioşi oaspeţi, dar şi de toate mărimile.

De exemplu, complexul hotelier şi cabanier Gradonna Mountain Resort, aflat la o altitudine de 1.350 metri, este situat direct în apropierea pârtiei de schi şi la intrarea spre rezervaţia naturală Hohe Tauern cu cele 41 de cabane exclusiviste ale sale precum şi cu hotelul.

gradonna tirol

Unitatea oferă cazare în cabană clasică (120metri pătraţi) având cameră de zi şi bucătărie cu spaţii generoase, terasă sau balcon, TV prin satelit, seif, radio, cabină cu infraroşii, loc de parcare în garajul subteran, turiştii având şi posibilitatea de a utiliza zona de wellness cu o suprafaţă totală de 3.000 de metri, preţul unui pachet pornind de la 490 de euro pe zi.

Românii, cei mai cheltuitori turişti ai Austriei. Câţi turişti români îşi petrec concediul de iarnă pe pârtiile din Tirol?

Valabilitatea ofertei: 06.12–27.12.2014 / 03.01–31.01.2015 / 28.02–28.03.2015

Winter Highlife aqua dome

Singura stațiune din Austria care oferă posibilitatea de a schia pe 3 piscuri peste 3.000 metri altitudine, numite și BIG3, este Sölden. Iar după o zi plină de adrenalină pe pârtii vă puteți relaxa câteva ore în singurul complex termal din Tirol, AQUA DOME.

Travel trends: 10 cele mai frumoase “rooms with a view” – Galerie foto!

Pentru 484 de euro de persoană, puteţi beneficia de 5 nopți cazare la categoria aleasă, 4 zile abonament de schi inclusiv KeyCard, o intrare la AQUA DOME (3 ore), iar opţional, puteţi închiria echipamente de schi sau snowboard pentru 4 zile. Dacă orele petrecute pe pârtie nu vă fac cu ochiul, puteţi alege o experiență culinară de neuitat în restaurantul ICE-Q.

Valabilitatea ofertei: 10.0 –24.01.2015 și 11.04 –25.04.2015

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.