Compania de consultanţă şi audit EY, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, lansează Accelerating Entrepreneurs, un program prin...
Businessman-SuperheroCompania de consultanţă şi audit EY, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, lansează Accelerating Entrepreneurs, un program prin care va oferi sprijin pentru dezvoltarea afacerii unui număr restrâns de antreprenori cu mare potenţial din întreaga lume.

Prin intermediul programului, antreprenorii vor beneficia de consiliere din partea unei echipe de experți EY și lideri de business din întreaga lume și de oportunitatea de a dezvolta relații de afaceri cu antreprenori de top în cadrul evenimentului World Entrepreneur Of The Year. Evenimentul reprezintă finala mondială a competiției cu același nume și va avea loc la Monte Carlo, între 3 şi 7 iunie 2015.

Denumit anterior Ready, Set, Grow, programul Accelerating Entrepreneurs a fost redenumit şi remodelat, în așa fel încât câştigătorii programului Accelerating Entrepreneurs să primească un pachet complet de consultanţă, suport şi mentorat, incluzând:

O sesiune de 90 de minute în cadrul EY World Entrepreneur Of The Year, unde câștigătorii programului Accelerating Entrepreneurs îşi vor prezenta planul de afaceri unui panel de “Antrenori pentru creştere” (Growth Coaches), care le vor oferi îndrumări și consiliere de specialitate;

Oportunitatea de a stabili relaţii de mentorat continue cu antrenorii şi cu câştigătorii naţionali ai concursului EY Entrepreneur Of The Year;

Oportunitatea de a participa la EY World Entrepreneur Of The Year, toate cheltuielile fiind suportate de EY, pentru a se întâlni şi socializa cu antreprenori din peste 60 de ţări, care se vor reuni la Monte Carlo.

Procesul de selecție al antreprenorilor care vor beneficia de consiliere și sprijin din partea EY în cadrul Accelerating Entrepreneurs va fi derulat de un panel independent de experţi, conform următoarelor criterii: potențialul de creştere al companiei; spirit antreprenorial şi leadership; viziune strategică; gândire inovatoare şi originalitate; performanţe financiare; cultura de HR.

“Evenimentul EY World Entrepreneur Of The Year aduce laolaltă pe unii dintre cei mai de succes antreprenori din lume, lideri în piețele lor şi, mulţi dintre ei, lideri de piaţă la nivel global. Accelerating Entrepreneurs reprezintă o şansă pentru antreprenorii ambițioși care doresc să devină liderii de piaţă de mâine. Aceștia au ocazia să înveţe de la aceşti antreprenori de elită, prin intermediul unor sfaturi practice în cursul evenimentului şi al unui an de mentorat care să îi ajute în trecerea la etapa următoare a itinerariului lor de creştere”, a declarat Alexandru Lupea, Strategic Growth Markets Leader și Audit Partner, EY România.

“Pe măsură ce se dezvoltă, companiile antreprenoriale au un impact tot mai mare asupra comunităţilor din care fac parte, prin locurile de muncă generate şi produsele şi serviciile inovatoare oferite. De aceea, este atât de important să le oferim suport încă din primele etape ale călătoriei lor, prin deschiderea reţelei noastre către ei.”

Pentru a aplica la programul Accelerating Entrepreneurs, cei interesați trebuie să fie proprietari / fondatori / CEO ai companiei reprezentate şi să fie responsabili pentru performanțele de dată recentă ale firmei. Compania trebuie să aibă o vechime de minimum doi ani şi să fi raportat vânzări sub 50 milioane USD în fiecare dintre ultimii doi ani financiari.

Aplicațiile se depun online pe adresa www.ey.com/scaleup, până la data de 1 martie 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.