„Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of”, un documentar despre legendara trupă americană care a avut milioane de fani în întreaga lume, ca...
Backstreet Boys„Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of”, un documentar despre legendara trupă americană care a avut milioane de fani în întreaga lume, ca de altfel şi în România, în anii ’90, va fi transmis la Grand Cinema & More pe 26 februarie, începând cu ora 21:00.

Acesta marchează aniversarea a 20 de ani de la înființarea celui mai iubit boy band din întreaga lume. În cadrul proiecției, fanii din România ai trupei vor putea viziona și un concert transmis în direct din Londra în cinematograful din Băneasa Shopping City, simultan cu sălile din Marea Britanie și Irlanda.

Un film-portret deosebit de realist, „Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of” evidențiază perioadele de glorie și momentele de cumpănă ale trupei, din perioada adolescenței până la maturitate.

Filmul surprinde aspecte cheie din viața artiștilor, care au condus la noi experiențe: scrierea unui nou album în 2012, la un studio din Londra, lansarea unui film si relansarea trupei, odată cu aniversarea a 20 de ani de la înființare. Producția a fost filmată pe parcursul a peste doi ani şi explorează extremele: de la faimă și avere, la trădare și regăsire.

După premiera documentarului, fanii Backstreet  Boys vor putea urmări și un concert, transmis în direct prin satelit în cinematograf, în care trupa va interpreta unele dintre cele mai iubite melodii, precum „I Want It That Way”, „Everybody” sau „As Long As You Love Me”. Acesta este primul concert al boy band-ului transmis în direct în România, într-o sală de cinematograf.

„Suntem nerăbdători să ne întoarcem în Marea Britanie și să oferim fanilor o experiență de neuitat, atât prin intermediul filmului, de care suntem foarte mândri, cât și a spectacolului. Sperăm ca toți cei care vor veni să îl vadă să fie plăcut surprinși!”, spun băieții de la Backstreet Boys.

Un film marca Pulse Films și K-Bahn, produs de Pulse Films și Missing In Action, „Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of” este regizat de Stephen Kijak („Stones in Exile”, „Scott Walker: 30 Century Man”). Pelicula îi are ca protagoniști pe membrii grupului, Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ McLean și Kevin Richardson, toți fiind în același timp producători ai acesteia, împreună cu Mia Bays din partea Missing In Action Films.

Trupa, câștigătoare a numeroase distincții din domeniul muzicii și nominalizată la premiile Grammy, a vândut peste 130 de milioane de albume în întreaga lume și este recunoscută drept boy band-ul cu cele mai mari vânzări din istorie. Primele 9 albume au debutat în top 10 în Billboard Top 100 și au câștigat aur și platină în 46 de țări. Trupa a avut milioane de fani și în Europa, inclusiv în țara noastră. Backstreet Boys continuă să fie o figură esențială în cultura pop, primind chiar o stea pe legendarul Hollywood Walk of Fame, în 2013.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.