Următorul smartphone al celor de la Samsung, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de electronice, ar putea avea mini-ecrane pe...
Galaxy Note Edge

Galaxy Note Edge

Următorul smartphone al celor de la Samsung, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de electronice, ar putea avea mini-ecrane pe ambele laturi ale display-ului principal, reiese din informaţiile SamMobile.

Site-ul, care are o istorie destul de bună în prezentarea unor planuri interne ale Samsung care se dovedesc a fi adevărate, nu oferă şi un nume oficial pentru acest gadget, numindu-l doar Galaxy S6 Edge.

Sud-coreenii au anunţat proiectul Galaxy Note Edge în cadrul evenimentului IFA 2014, care a avut loc în luna septembrie la Berlin, gagetul fiind lansat oficial în întreaga lume la scurt timp după. Astfel, odată cu acest smartphone, Samsung a introdus noţiunea ca ecranul principal să fie continuat pe partea dreaptă a telefonului, fiind folosit un software diferit pentru cele două părţi pentru a le permite ca în acelaşi timp să fie independente, dar şi conectate.

IFA 2014: un phablet, un nou flagship cu ecran curbat, un ceas inteligent şi ochelari VR. Nebunia Samsung de la Berlin

Aducerea pe piaţă a unui nou model de smartphone, în care ecranul să fie continuat şi pe partea stângă, ar fi un pas logic pentru Samsung, dacă ne gândim la toţi acei utilizatori (printre care mă număr şi eu) care manevrează telefonul mobil cu mâna stângă. Adăugarea unui nou ecran ar rezolva problemele legate de utilitatea display-ului de pe partea dreaptă – care devine irelevant – în cazul acestei categorii de clienţi. 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.