Unul dintre moto-urile lui Steve Jobs – “dacă vedeţi pe undeva un stylus sau un task manager, înseamnă că au dat-o în bară” –...
IPad Air 2_2014Unul dintre moto-urile lui Steve Jobs – “dacă vedeţi pe undeva un stylus sau un task manager, înseamnă că au dat-o în bară” – pare să nu fie aşa de important şi pentru actualul CEO al Apple, Tim Cook. 

Potrivit informaţiilor vehiculate în piaţă, gigantul din Cupertino ar putea introduce o versiune mai mare a iPad, cu un ecran de 12,9 inci, iar cel mai nou gadget, cu stilou la purtător, şi-ar putea face apariţia în al doilea trimestru al acestui an.

Analiştii de profil sunt de părere că stylus-ul va fi opţional, un accesoriu destinat celor cu dare de mână, care nu se uită la bani când vine vorba despre device-urile create de Apple.

Gadget Trends: iPad Air 2, noul șef al tabletelor

Stylus-ul ar trebui să contribuie la o experienţă îmbunătăţită a utilizatorilor pe această tabletă, nefiind tratat ca un accesoriu care ar putea aduce un profit suplimentar companiei. În plus, analiştii sunt de părere că vânzările noii versiuni de iPad cu stylus ar putea fi de 2-2,5 milioane de unităţi în 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.