Un an nou este începutul unei noi perioade și, pentru mulți, momentul în care sunt făcute liste cu dorințe și promisiuni pentru acel an,...
travelUn an nou este începutul unei noi perioade și, pentru mulți, momentul în care sunt făcute liste cu dorințe și promisiuni pentru acel an, indiferent că acestea se referă la sănătate, viață personală, carieră sau călătorii. Atunci când vine vorba de călătorii, fiecare dintre noi are preferințe, însă există destinații ”must see” unde majoritatea călătorilor vor să ajungă cât mai curând posibil.

Agenţia de turism online Tripsta a selectat câteva dintre cele mai faimoase destinații de călătorie pe plan internațional și le oferă călătorilor câteva informații referitoare la ele.

Travel trends: 10 destinaţii de vacanţă pentru 2015

  • Las Vegas las-vegas-strip

Las Vegas este orașul american care și-a câștigat reputația internațională grație divertismentului și jocurilor de noroc. Las Vegas este locul în care oricine vrea să ajungă pentru a avea șansa de a câștiga milioane cu o singură monedă și pentru a savura atmosfera.

Dacă vrei să te bucuri de Vegas și să cheltui un buget mai mic, cea mai bună perioadă pentru a lua avionul către Vegas este reprezentată de lunile iulie și august. Decembrie este, de asemenea, o opțiune bună, având în vedere că este momentul când prețurile în Las Vegas scad pentru că toată lumea țintește către alte destinații pentru Crăciun și Anul Nou.

  • Zanzibar

Dacă te pasionează sporturile acvatice precum scuba diving, snorkeling, kayaking, windsurfing, sau waterskiing, atunci arhipelagul Zanzibar – situat în Oceanul Indian, în largul coastelor Tanzaniei – este locul cel mai bun către care să zbori pentru a-ți petrece vacanța.

În Zanzibar poți practica sporturi acvatice, te poți relaxa și distra, dar poți și să vizitezi Stone Town, orașul vechi al Zanzibarului, centrul său cultural și o locație unde aleile, bazarele, moscheile și casele au suferit puține modificări în ultimii 200 de ani

  • Noua Zeelandă

Pentru că sunt mulți cei care își doresc să aibă experiențe de poveste, nu există un loc mai bun pentru a face asta decât Noua Zeelandă, țara unde a fost filmată trilogia ”Stăpânul Inelelor”.

Travel trends: 10 cele mai frumoase “rooms with a view” – Galerie foto!

Astfel, pentru cei care for să se plimbe prin The Shire,  să se aventureze în Pădurea Rivendell sau să vadă Middle Earth, zborul către Noua Zeelandă nu este decât începutul unei aventuri epice. Mai mult, oricine își poate planifica aventura proprie în stil ”Stăpânul Inelelor” cu ajutorul unui website unde toate informațiile necesare sunt la doar un click distanță

  • Cascada Niagara

niagaraCascada Niagara este o adevărată  minune a naturii și tipul de destinație de călătorie care nu lipsește de pe nicio listă ”must see”.

Dacă vrei să îți petreci vacanța vizitând cascada Niagara, cea mai bună perioadă este finalul verii, când natura se pregătește pentru un nou sezon și creează peisaje minunate. Pentru a ajunge la faimoasa cascadă, călătorii pot lua fie un zbor către Toronto (Canada) sau pot alege un zbor spre Buffallo (USA), deoarece Niagara – care include de fapt 3 cascade – este frontieră naturală între cele două țări.  De asemenea, dacă intenționezi să planifici în avans călătoria și să vezi ce poți face sau vedea, poți intra pe  website-ul american dedicat Cascadei Niagara.

  • Aurora Boreală și fiordurile norvegiene

Țările nordice sunt o destinație atractivă, iar Norvegia are două minuni ale naturii care o fac irezistibilă turiștilor și care se află pe lista ”de văzut” a multora: fiordurile și Aurora Boreală.

Dacă vreo să vezi Aurora Boreală, poți face asta fie în martie, fie în perioada octombrie-noiembrie, în Tromsø, la distanță de doar un zbor față de București. Orașul norvegian, situat în nordul țării, este un loc prefect și pentru a încee un tur al fiordurilor sau pentru a te alătura unuia dintre cele organizate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.