Deşi ne desparte mai mult de o lună de târgul de la Barcelona (Mobile World Congress 2015 are loc în perioada 2-5 martie), cel...
HTC-LogoDeşi ne desparte mai mult de o lună de târgul de la Barcelona (Mobile World Congress 2015 are loc în perioada 2-5 martie), cel mai important eveniment de profil de pe continentul european, moment în care cei mai tari jucători din industria de mobile îşi vor prezenta cele mai tari telefoane mobile pe care fanii le vor putea avea prin buzunare în acest an – vorbim şi despre cei care au preferat să nu îşi anunţe la CES 2015 aşii pe care îi au în mânecă -, taiwanezii de la HTC au trimis deja invitaţiile pentru un eveniment programat la MWC 2015 pentru data de 1 martie.

Se pare că producătorul de smartphone-uri va lansa în cadrul conferinţei cel mai nou flagship pentru acest an, HTC M9, zvonurile apărute în piaţă indicând şi lansarea unui smartwatch care să funcţioneze în tandem cu cel mai nou smartphone din portofoliul HTC.

Aceleaşi informaţii vehiculate de cei de la Bloomberg, care citează o sursă apropiată companiei, spun că HTC şi-a propus să aducă o serie de îmbunătăţiri camerei principale a telefonului, care ar putea fi e 20 de megapixeli. În plus, şi camera frontală ar putea avea ceva îmbunătăţiri numai bune pentru amatorii de selfie-uri chiar şi pe întuneric.

M9 va avea un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, tehnologie audio Dolby 5.1 şi va veni cu Sense 7.

HTC prezintă oficial noul flagship smartphone HTC One (M8) şi îl duce în portofoliul a 230 de operatori telecom – Galerie foto!

Cât despre ceasul inteligent, informaţiile Bloomberg afirmă faptul că se va putea conecta la software-ul de fitness al producătorului de echipamente sportive Under Armour – cu care HTC a încheiat un parteneriat anunţat în cadul CES 2015.  

htcmwc.0

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.