Designerii Maria Grazia Chiuri şi Pierpaolo Piccioli, directorii de creaţie ai casei de modă Valentino, una dintre cele mai apreciate din întreaga lume, şi-au...
valentinoDesignerii Maria Grazia Chiuri şi Pierpaolo Piccioli, directorii de creaţie ai casei de modă Valentino, una dintre cele mai apreciate din întreaga lume, şi-au scos toţi aşii din mânecă pentru colecţia Pre-Fall 2015, aducând pe scenă rochii, fuste, cape şi cămăşi cu imprimeuri de inspiraţie spaţială.

O sumedenie de luni, planete şi constelaţii împodobesc hainele şi accesoriile din noua colecţie a casei Valentino, una superbă, uşor de purtat la orice eveniment la care doamnele şi domnişoarele doresc să strălucească şi să fie în centrul atenţiei, eleganţa stilului Valentino fiind uşor de recunoscut.

Cunoscuţi în întreg universul fashion pentru pasiunea pe care o pun în realizarea hainelor cu broderii şi decoraţiuni, designerii Valentino au dus lucrurile la un nivel intergalactic conferind o eleganţă greu de egalat rochiilor de seară cu modele de inspiraţie spaţială.

valentino01 valentino02 valentino04 valentino06 valentino05 valentino03 valentino07 valentino08

Foto: http://www.mymodernmet.com/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.