Smart Driving, una dintre cele mai importante școli de conducere defensivă și sportivă de pe plan local, organizează Winter Games, primul eveniment de conducere...

vizual-winter-games-700x421Smart Driving, una dintre cele mai importante școli de conducere defensivă și sportivă de pe plan local, organizează Winter Games, primul eveniment de conducere pe zăpadă care are loc în România. Winter Games va avea loc în perioada 6 – 8 februarie 2015, la Râșnov, și va oferi participanților ocazia de a avea o experiență auto unică, în care aceștia își vor putea testa tehnicile de conducere pe zăpadă atât cu autoturisme BMW, dar și cu karturi, Monster Truck-uri și altele.

“Întotdeauna ne dorim să venim în întâmpinarea clienților noștri cu evenimente interesante, care să le testeze limitele, dar și care să le ofere o doză de distracție. Tocmai de aceea, am ales să organizăm în premieră în România primul eveniment de conducere pe zăpadă. Winter Games a fost gândit în așa fel încât să ofere tuturor celor care participă la eveniment o experiență inedită, care să verifice atât aptitudinile și metodele de conducere pe zăpadă ale acestora, dar și care să îi binedispună”, a declarat Andrea Fogliazza, managerul Smart Driving.

Andrea_SmartDriving_1Astfel, între 6 și 8 februarie, cei care vor participa la evenimentul organizat de Smart Driving vor avea șansa să își testeze deprinderile în ceea ce privește conducerea pe zăpadă la volanul mai multor autoturisme din gama BMW (X1, X3, X4, X5, noul X6, dar și seria 3 si seria 5 xDrive), prin exerciții de frânare, slalom sau drift, dar și la volanul unor karturi, Monster Truck-uri etc.

“Am pregătit și o mulțime de alte surprize și jocuri pentru cei care vor participa la eveniment. Practic, am combinat partea de tehnică cu cea de teambuilding, pentru a oferi un weekend de excepție tuturor”, a precizat Andrea Fogliazza.

Alături de cei opt instructori profesioniști, participanții la Winter Games vor rula pe o pistă de zăpadă de 1 kilometru, dar și pe drumuri forestiere.

Evenimentul are un număr limitat de locuri, astfel încât vor putea participa maxim 36 de persoane. Programul începe vineri, pe 6 februarie, la ora 15:00, și se încheie duminică, la ora 17:00.

Winter Games este susținut de APAN Motors Brăila și are ca parteneri Michelin, Motul, Telekom, Sparco, OZ Racing și Crosspoint.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.