“Imaginati-va toate beneficiile unei tablete intr-un telefon – toate acestea se pot gasi in noul phablet Prestigio. Ecranul de 5.5-inci este mai mult decat...

psp5550-3“Imaginati-va toate beneficiile unei tablete intr-un telefon – toate acestea se pot gasi in noul phablet Prestigio. Ecranul de 5.5-inci este mai mult decat un trend in dezvoltarea de smartphone-uri.  Este un avantaj absolut ce permite utilizatorului sa se bucure de internetul mobil. Datorita procesorului puternic cu care este dotat Prestigio MultiPhone 5550 DUO puteti testa jocuri dinamice sau viziona filme la calitate HD, pe un ecran generos de 5.5” de super calitate.” a declarat Marek Horyl, Chief Operational Officer and General Manager, Prestigio EMEA.

Prestigio MultiPhone 5550 DUO dispune de un ecran IPS de 5.5-inci cu unghiuri de vizualizare generoase si imagini clare HD (720×1280), indiferent daca este vorba de vizionare de filme, navigare pe web, jocuri sau citit. Ecranul este protejat cu Native Damage Resistance  Gorilla Glass 3 pentru un plus de securitate, fiind de 3-4 ori mai rezistent la zgarieturi sau lovituri.

Cu procesorul rapid si productiv Quad Core cu 1.3 GHz si 1GB RAM, orice operatiune efectuata se va desfasura usor si rapid. In plus, memoria poate fi extinsa cu inca 32GB cu ajutorul unui card SD. Puteti utiliza Prestigio MultiPhone 5550 DUO o perioada lunga de timp cu o singura incarcare datorita bateriei puternice de 3000 mAh.

Prestigio MultiPhone 5550 DUO este dotat cu o camera de 13.0MP cu senzor Sony IMX 179 si autofocus pentru fotografii si inregistrari video de super calitate. Rezolutia camerei este uimitoare, iar fotografiile vor fi clare si luminoase, comparabile cu cele ale unei camera foto de super calitate.

Noul MultiPhone 5550 DUO beneficiaza de cea mai noua varianta de Android 4.4 KitKat cu design nou si performante imbunatatite. Interfata de utilizator este eleganta si rafinata, iar imbunatatirile aduse apelurilor si mesajelor sunt importante. Noul Android este mult mai focusat pe performanta si productivitate.

Prestigio MultiPhone 5550 DUO dual SIM va ofera posibilitatea de a alege cele mai bune tarife pentru apeluri vocale si internet mobil. Cand va aflati in strainatate puteti utiliza o cartela locala pentru a pastra legatura cu familia si partenerii de afaceri si realiza economii importante.

Pentru un dispozitiv cu ecran de 5.5”, Prestigio MultiPhone 5550 DUO este surprinzator de subtire si elegant.  Are finisaje superioare si materiale de cea mai buna calitate. Puteti alege culoarea preferata dintre cele trei disponibile: negru, albastru sau bronz. Prestigio MultiPhone 5550 DUO este disponibil la pretul de: 699 lei

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.