Cine a spus că “românul s-a născut poet” a avut mare dreptate! Nu vorbim chiar despre poezie în acest caz, însă românii își dovedesc...
Logo_OLXroCine a spus că “românul s-a născut poet” a avut mare dreptate! Nu vorbim chiar despre poezie în acest caz, însă românii își dovedesc creativitatea scoțând la vânzare pe OLX.ro lucruri cu adevărat trăznite, cu mesaje cel puțin la fel de haioase.

Ziua Izabellei, un eveniment devenit viral pe reţeaua de socializare Facebook, unde a adunat peste 300.000 de români în urma unei invitații trimise în mod eronat, nu a rămas fără ecou nici pe site-ul de vânzări OLX.ro, de unde se pot lua, în mod gratuit, mici și bere pentru a marca petrecerea.

De asemenea, tot la început de an, un utilizator a scos la vânzare pe OLX.ro o cruce scoasă din apă de Bobotează.

În 2014, s-au remarcat anunțuri de vânzare pentru animale împăiate, precum struț sau pupăză, fiind de departe unele dintre cele mai neobișnuite obiecte pentru amenjări interioare găsite pe OLX.ro.

La acestea se adaugă bucăți de meteorit sau bibelouri inedite tip pește din anii ’60; ori rățuște de sticlă mată vândute doar în set de trei.

De asemenea, dintre sutele de anunțuri ce au avut în centru cerbul carpatin, s-au făcut remarcate coarnele de cerb lopătar, copia după trofeul “Cerbul de Aur” și lustra rustică handmade cu lemn de abajur. Tot la categoria animale, s-au evidențiat și patru bucăți de piele de șarpe boa, accesorii ideale pentru ținutele mai excentrice.

Pentru colecționari, s-au remarcat obiectele “din antichitate” precum: sabia de imitație Excalibur sau monede de aur și nasturi din argint de pe vremea lui Carol I. Tot anul trecut, colecționarii pasionați de aventuri pe mare au putut achiziționa vaporul ce a aparținut familiei Ceaușescu, iar cei aflați în căutare de obiecte tradiționale românești au putut oferta un pieptar maramureșan de peste 100 de ani.

Românii interesați de domeniul construcțiilor au găsit pe OLX.ro pământ pentru umplutură curți și drumuri, oferit în mod gratuit, iar cei pasionați de agricultură au găsit pe același site de anunțuri bălegar macerat din propria gospodărie.

Anunțurile cu mesaje haioase au fost și ele la mare căutare printre vizitatorii OLX.ro. În mai puțin de o lună, anunțul Opel Agila cu 58 de cai frumoși a strâns peste 190.000 de vizualizări, puiul de pisică pe baterii Duracell și-a găsit stapân, iar covorul cu girafă întreagă fără cusături a fost ofertat la schimb cu o poartă metalică.

OLX.ro, fostul Mercador.ro, oferă o platformă gratuită celor care doresc să cumpere și să vândă produse și servicii, prin simpla postare a unui anunț online. În fiecare lună, milioane de oameni din întreaga lume vând și cumpără o gama largă de produse printre care obiecte casnice, mobilă, proprietăți imobiliare, produse de folosință îndelungată, instrumente muzicale, vehicule, electronice și echipamente mobile, servicii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.