Magazinele de lux Casa Frumoasă și J. Kristensen își întâmpină clienții în luna ianuarie cu reduceri de până la 60% la piesele din colecția...

Casa FrumoasaMagazinele de lux Casa Frumoasă și J. Kristensen își întâmpină clienții în luna ianuarie cu reduceri de până la 60% la piesele din colecția toamnă-iarnă 2014/2015. Începutul de an este pentru organizarea dressing-ului și evaluarea outfit-urilor, iar doamnele și domnii nu trebuie să rateze piesele must-have, atemporale și versatile.

Așadar, doamnele pot profita de un smart shopping la început de an ȋntrucât magazinul J. Kristensen oferă reduceri de 50% la piesele de sezon ale brandurilor MSGM, Joseph, No.21, Blumarine, Fabiana Filippi și D’Exterior.

Nu trebuie să ratați piesele deosebite semnate de brand-uri exclusiviste precum Loro Piana sau Salvatore Ferragamo, pe care le găsiți la prețuri mai mici cu 60%, respectiv 40%. Pantofii Stuart Weitzman, fashionable și contemporani vă așteaptă cu prețuri mai mici de 40%.

În magazinele Casa Frumoasă Marriott și Lascăr, domnii își pot crea outfit-ul perfect cu un buget mai mic de până la 50% la sacourile Scabal sau de până la 30% la puloverele și cămășile aceluiași brand. Pentru completarea ținutei, am realizat o selecție de pantaloni de la brand-urile existente, dar și de pantofi Salvatore Ferragamo și Santoni aflate acum la reduceri de 50%.

Casa Frumoasă Marriott vă așteaptă cu prețuri de 30% mai mici la sacourile, puloverele și cămășile semnate Pal Zileri, dar și la o selecție de produse Salvatore Ferragamo. Magazinul din Lascăr vă invită să alegeți una din piesele brand-ului Loro Piana Men, specializat în produse de lux din cașmir și lână, aflate la reducere de 30%.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.