N-aş fi crezut niciodată că trendurile din lumea tech vor ajunge să arate aşa: peste jumătate (56%) dintre utilizatorii de internet de la 65...
facebookN-aş fi crezut niciodată că trendurile din lumea tech vor ajunge să arate aşa: peste jumătate (56%) dintre utilizatorii de internet de la 65 de ani în sus au ajuns să deţină un cont pe reţeaua de socializare Facebook. Cel puţin aşa reiese din cel mai recent studiu realizat de Pew Research Center.

Aşa că tinerii au găsit o nouă reţea prin care să ţină legătura cu prietenii de aceeaşi vârstă şi care iubesc selfie-urile: Instagram. Conform datelor din studiul Pew Research, d53% dintre tinerii adulţi cu vârste între 18 şi 29 de ani preferă reţeaua de photo-sharing în detrimentul popularului site de social media.  Dintre aceştia, aproape jumătate (49%) folosesc Instagram zilnic.

instagramÎn plus, studiul arată faptul că Instagram, Twitter şi chiar LinkedIn au câştigat în popularitate în ultimii ani. Facebook îşi păstrează supremaţia, însă adulţii au început să deţină mai multe conturi de social media: 52% dintre adulţii prezenţi în online au 2 sau mai multe conturi pe astfel de reţele.

Dacă nu o ştiaţi deja, studiul o confirmă: 42% dintre femei folosesc platforma Pinterest, comparativ cu doar 13% dintre bărbaţii din mediul online.

Rezultatele raportului au la bază date despre 81% dintre adulţii din SUA care au o conexiune la internet.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.