Serialul turcesc Puterea Destinului, “transferat” de pe PRO TV pe Acasă Serialul turcesc Puterea Destinului, “transferat” de pe PRO TV pe Acasă
Puterea destinului, serialul turcesc care a înregistrat de-a lungul timpului recorduri de audienţă atât în Europa cât şi în Asia, a debutat pe 5... Serialul turcesc Puterea Destinului, “transferat” de pe PRO TV pe Acasă

Puterea destinului, serialul turcesc care a înregistrat de-a lungul timpului recorduri de audienţă atât în Europa cât şi în Asia, a debutat pe 5 ianuarie la PRO TV. După ce primele patru episoade au fost vizionate de 1,6 milioane de telespectatori la nivel național, serialul vine Acasă începând de luni, 12 ianuarie, unde povestea va continua de luni până vineri, de la 19:00!

Intriga, conflictele, lupta pentru adevăr şi impresionanta poveste de dragoste au stârnit interesul publicului de toate vârstele. Serialul a înregistrat o evoluție spectaculoasă a share-ului la nivelul publicului comercial, de la 13.1% în prima zi de difuzare, la 19.5% joi, 8 ianuarie. Și ratingul a evoluat impresionant, pe segmentul publicului comercial cifrele atinse în cele patru zile fiind 6.1, 7.2, 8.2 și 9.4 puncte de rating.

Lider de audiență pe segmentul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani în ziua de miercuri 7 ianuarie cu 17.7% share și 8.2 puncte de rating, serialul a arătat că povestea petrecută pe meleagurile Turciei este preferată de public, televiziunea situată pe locul doi înregistrând 15.6% share și 7.3 puncte de rating.

Tradiţiile turceşti, dar şi lumea modernă pusă faţă în faţă cu tradiţiile prin prisma personajului principal, o frumoasă tânără de 18 ani, vor putea fi vizionate în continuare Acasă, de luni până vineri de la 19:00 dar și în reluare de la 09:45. De asemenea, fanii acestei povești unice, înconjurată de obiceiuri şi tradiţii, vor putea viziona în reluare episoadele și la PRO TV, de luni până vineri de la 15:00.

Actorii principali ai serialului Puterea destinului, Cansu Dere şi Mehmet Akif Alakurt sunt doi tineri frumoşi ce se bucură de celebritate la nivel mondial şi milioane de fani.

Cansu este una dintre cele mai frumoase femei din lume şi s-a născut în capitala Turciei, Ankara, în urmă cu 34 de ani. Este absolventă de Arheologie şi şi-a făcut debutul în cinematografie la începutul anului 2004. Între 2006 şi 2008 a filmat pentru serialul Puterea destinului în care deține rolul principal, iar frumuseţea sa şi talentul de care a dat dovadă au recomandat-o şi pentru alte producţii importante, în care a întruchipat personaje cheie.

Mehmet Akif Alakurt s-a născut în Istanbul, pe 23 iulie 1979 şi şi-a început cariera de model în anul 1998, reuşind să câştige premii precum Cel mai bun model din Turcia sau de două ori titlul de Cel mai bun model din lume. În 2002 a debutat în cinematografie cu rolul lui Ali Kirman din serialul Kirik Ayna.  A avut succes încă de la inceput, astfel că au urmat numeroase alte proiecte, seriale sau filme artistice, printre care şi rolul lui Boran în Puterea destinului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.