Retailerul de modă Marks&Spencer va închide magazinele din AFI Palace Cotroceni şi Sun Plaza în această lună, respectiv februarie. Reprezentanţii companiei spun că este...

marks & spencerRetailerul de modă Marks&Spencer va închide magazinele din AFI Palace Cotroceni şi Sun Plaza în această lună, respectiv februarie. Reprezentanţii companiei spun că este vorba de o relocare, în primăvara acestui an urmând a fi deschise unităţi noi în (aprilie) Mega Mall şi într-un alt centru din Bucureşti despre care compania nu oferă încă detalii, scrie zf.ro.

Compania mai deţine magazine în Băneasa Shopping City şi Bucureşti Mall. Alte două unităţi sunt prezente în Constanţa şi Iaşi.

Marks&Spencer a intrat pe piaţa din România în 2000 în sistem de franciză, brandul fiind adus de grecii de la Marinopoulos care au mai avut şi francizele Starbucks, Sephora şi Gap.

Astăzi niciunul dintre aceste branduri nu mai este în portofoliul lor, brandurile fiind aduse fie de alţi francizaţi (Starbucks), fie fiind venite direct (Sephora). Marks&Spencer a venit direct în 2012 şi a terminat anul trecut cu afaceri de circa 30 mil. lei, în creştere de la 26 mil. lei în anul anterior.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.