Duminică seara, Los Angeles, capitala mondială a filmului, a fost plin de vedete care au defilat pe covorul roşu la primul eveniment important din...
golden-globes-759Duminică seara, Los Angeles, capitala mondială a filmului, a fost plin de vedete care au defilat pe covorul roşu la primul eveniment important din acest an al industriei, Globurile de Aur. Şi cum ochii tuturor au fost aţintiţi asupra ceremoniei de decernare a premiilor, ţinutele etalate de greii din lumea filmului trebuiau să fie cât mai spectaculoase.

Ţinutele primăvăratice au fost printre preferatele actriţelor Naomi Watts, care a ales o piesă a casei de modă Gucci, şi Leslie Mann, care a ales să poarte o rochie fără breţele a  Kaufmanfranco, precum şi a Jennei Dewan Tatum – care a îmbrăcat o rochie Carolina Herrera – şi Elettrei Wiedemann – Giulietta.

Cine sunt câștigătorii de la GLOBURILE DE AUR 2015?

Şi rochiile cu inserţii metalice au fost populare printre actriţele de la Globul de Aur, aducând un element suplimentar de strălucire vedetelelor care au păşit duminică seara pe covorul roşu. Julianne Moore a furat privirile tuturor într-o superbă rochie custom made a Givenchy Haute Couture. Dakota Johnson a strălucit într-o piesă Chanel Haute Couture, în timp ce Reese Witherspoon a ales tot o rochie custome made a Calvin Klein Collection.

Roşul a fost un al favorit al actriţelor care au participat în acest an la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur. Lena Dunham a ales o rochie Zac Posen, în timp ce Allison Williams a purtat Armani Prive, iar Viola Davis a îmbrăcat o rochie Donna Karan Atelier.

Uite cum s-au îmbrăcat şi bărbaţii la Golden Globes:

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.