Catalin Botezatu, prezentatorul show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, care va incepe in curand la Kanal D,  a creat prima rochie la APACA (celebra fabrica...

Filmari Supermodels by CB- la un centru de reciclareCatalin Botezatu, prezentatorul show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, care va incepe in curand la Kanal D,  a creat prima rochie la APACA (celebra fabrica de textile din perioada comunista), locul unde lucra ca manechin. Dupa acel moment – cheie, inspirat de o poveste de dragoste, cariera lui celebrului designer nu a mai cunoscut oprelisti.

Acea rochie am conceput-o pentru iubita mea de la acea vreme, Dana Obsitaru. Acolo, la APACA, am <furat> meseria de designer de la doi mari creatori de moda: Nae Ivanov si Simona Vlanga”, isi aminteste Catalin Botezatu.

Prima creatie i-a purtat noroc lui Catalin Botezatu care a ajuns apoi sa creeze colectii intregi, nu din dorinta de castig financiar, ci din pura pasiune pentru ceea ce facea. “Nu m-am gandit  niciodata la bani cand cream o colectie. Am urmat o viziune, o stare, dar intotdeauna am tinut cont de pretentiile clientilor, de tendinta pietei.  Ca ulterior au venit si banii…asta e altceva. Succesul inseamna munca sustinuta si sacrificii…Business-ul in domeniul modei poate fi extreme de fluctuant, te poti afla in varful piramidei ca apoi sa cobori uluitor de repede de acolo…”.

Pentru show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, celebrul designer si-a pus iar imaginatia la joaca si a creat concurentilor zeci de tinute tinute pentru shooting-uri impresionante. Concurentii  au facut parte din viziunile extravagante ale artistului, iar acest lucru i-a facut sa se simta cu adevarat speciali.

Catalin Botezatu este un magician, pe mine cel putin a reusit sa ma transforme, nu ai cum sa nu te simti cu adevarat un personaj cand imbraci o tinuta iesita din comun. Am avut senzatia ca pana si mersul meu se transforma…pe podium sau in alte locuri, unele socante, in care am pozat” , a povestit o concurenta a show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.