Allview își extinde portofoliul de device-uri 4G prin lansarea smartphone-ului Dual SIM V1 Viper i 4G. Device-ul oferă conectivitate 4G pe ambele SIM-uri. Acesta...

V1 Viper i 4G (2)Allview își extinde portofoliul de device-uri 4G prin lansarea smartphone-ului Dual SIM V1 Viper i 4G. Device-ul oferă conectivitate 4G pe ambele SIM-uri. Acesta se remarcă prin procesorul în 4 nuclee, memoria RAM de 1 GB, display-ul IPS de 4,7” și camerele cu rezoluții de 5MP si 2MP. Smartphone-ul V1 Viper i 4G este disponibil începând de astăzi pe bază de precomandă la preţul de 649 lei. 

Allview V1 Viper i 4G are un display de 4,7” cu rezoluție 854×480 pixeli, protejat de o sticlă rezistentă la zgarieturi. Cu un sistem de operare Android™ 4.4.2, KitKat® și cu un procesor Quad Core ce mărește viteza de procesare, device-ul poate face față oricăror situații.

V1 Viper i 4G (1)Memoria RAM este de 1 GB, iar cea Flash de 8 GB poate fi extinsă prin atașarea unui card microSD de până la 32GB, astfel încât toate documentele necesare și fisierele audio să poată fi stocate pe telefon.

Pentru imortalizarea în fotografii a momentelor speciale, telefonul pune la dispoziția utilizatorilor două camere foto de 5MP, respectiv 2MP. Camera principală cu Autofocus și LED Flash înregistrează clipuri video la rezoluție Full HD și dispune de numeroase funcții utile și interesante precum smile shot, gesture shot, face detection, beauty face, eraser, panoramic și HDR.

Experiența momentelor de divertisment este întregită de funcția Wi-Fi display care, împreună cu un dongle Smart2View, permite vizualizarea pe televizor a conținutului smartphone-ului. V1 Viper i 4G dispune si de sistem DTS (Digital True Surround) si Wi-Fi Direct pentru transfer de date rapid.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.