Google România a decis să adauge o panglică neagră sub logoul său, un gest care să aducă un magiu victimelor atacului terorist produs, miercuri,...

googleGoogle România a decis să adauge o panglică neagră sub logoul său, un gest care să aducă un magiu victimelor atacului terorist produs, miercuri, la sediul săptămânalului satiric Charlie Hebdo din Paris, și care s-a soldat cu 12 morţi.

Panglica neagră afişată sub logoul de pe pagina principală a Google România este însoţită și de textul “În memoria victimelor atacului asupra Charlie Hebdo”.

De miercuri, după atentatul de la sediul Charlie Hebdo și versiunea franceză a Google a intrat “în doliu”. Sub logoul Google Franţa a fost afişată tot o panglică neagră, iar ulterior aceasta a fost înlocuită cu mesajul “JeSuisCharlie”, scris cu litere albe, într-un pătrat negru.

12 persoane (11 bărbaţi şi o femeie) au murit, iar alte 11 au fost rănite, miercuri, într-un atac comis de indivizi înarmaţi cu arme automate şi lansatoare de rachete la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.