G.R.O.W. este un nou concept pe piața educațională din România, care pune pe o poziție prioritară alegerile și îmbinarea cursurilor. Școala va fi compusă din...

grow_coverG.R.O.W. este un nou concept pe piața educațională din România, care pune pe o poziție prioritară alegerile și îmbinarea cursurilor. Școala va fi compusă din cursuri de growth hacking, marketing contextual, cultură de companie, PR sau măsurarea succesului. Conceptul dezvoltat de Rat Labs, un hub tehnologic fondat de trei startup-uri locale (The Pole Society, Mobuy și The Beards Studio) se bazează pe ideea acumulării de cunoștințe în mod intensiv, prin cinci cursuri oferite studenților. De asemenea, unic pe piață e și faptul că un singur curs va fi ținut de cinci specialiști din domeniile comunicării, antreprenoriatului, brandingului și publicității. 

G.R.O.W. by Rat Labs este o școală creată în jurul conceptului de cursuri intense, la finalul cărora orice persoană din domeniul comunicării, marketingului, studenți sau antreprenori să aibă posibilitatea de a învăța tehnicile folosite în cariera sa.

Cursurile G.R.O.W. vor fi organizate în serii de cinci săptămâni, pe trei niveluri de expertiză: A ști, A înțelege, A face. Un avantaj unic al cursurilor G.R.O.W. este că un subiect nu va fi predat de către un singur profesor, ci de către cinci experți. De asemenea, poți îmbina oricare dintre cele cinci cursuri inițiale pentru a-ți servi nevoilor tale. Școala este printre puține care-ți spun să oferi jumătate din prețul cursurilor doar dacă ești mulțumit de ceea ce ai învățat

Libertatea de a-ți alege cursurile

Școala oferită de Rat Labs durează cinci săptămâni, iar cursanții se pot înscrie la toate cinci cursuri sau le pot îmbina. Mai multe cursuri alese oferă și cunoștințe temeinice, dar și o oferă financiară mai bună.

Pentru cei care se înscriu, G.R.O.W. a pregătit o ofertă curajoasă. Un curs costă 300 de euro, dar cei care participă vor plăti jumătate din această sumă și doar dacă au fost mulțumiți de cele învățate vor da și a doua parte. Cu cât mai multă dorință de a învăța, cu atât mai bună oferta financiară. Două cursuri vor fi plătite cu 270 de euro la început și 270 de euro doar dacă studenții au fost mulțumiți.

G.R.O.W. înseamnă curajul de a învăța la orice vârstă și de a-ți crește afacerea. De asemenea, înseamnă să investești în educația ta chiar dacă ești student și vrei să afli secretele profesioniștilor sau ai deja experiență în domeniu, dar vrei să înveți de la unii dintre cei mai buni practicieni.

De la antreprenori pentru antreprenori

Profesioniști consacrați din domeniile lor vor face parte din G.R.O.W.  Printre ei se numără Matei Psatta (Social Media Director la Leo Burnett România), Claudiu Jojatu (Managing Partner și Creative Director la The Beards Studio), Vlad Andriescu (Editor Tech și Coordonator Proiecte speciale la Adevărul), Oana Bulexa și Monica Jitariuc (Managing Partners la The Practice), Cosmin Năstasă (Digital Performance Director, Leo Burnett Group) și Cătălin Rusu (Managing Partner Rusu Borțun).

Pentru prima serie a școlii, care va începe în a doua lună din 2015, fondatorii G.R.O.W. au gândit o serie de cinci cursuri, câte unul în fiecare zi: Cum să crești prin conținut, Growth Hacking,  Contextual Marketing sau Measuring your success sunt printre temele generale, care vor fi separate și gândite în aspecte esențiale ale fiecărui domeniu.

“Cursurile G.R.O.W. by Rat Labs reprezintă viziunea noastră despre cum ar trebui să învățăm, chiar dacă am fi acum studenți sau antreprenori. Credem că există o insuficiență pe piață – cursuri care promit să te învețe totul despre un domeniu, dar de unde cursanții pleacă fără a cunoaște tehnici și modalități concrete de a face diferența în domeniul lor. Îi invităm pe cei care se vor înscrie să îmbine cursurile, să le programeze în funcție de nevoile lor și să le gândească drept o investiție pe termen lung, în care vor trece de la nivelul teoretic la cel practic”, a declarat Mihai Pocorschi, cofondator G.R.O.W.  by Rat Labs.

Înscrierile pentru G.R.O.W. se pot face pe site-ul grow.ratlabs.ro, iar orice întrebare poate fi adresată pe contact@ratlabs.ro. Cursurile vor începe pe 16 februarie.

Rat Labs este cel mai nou hub de tehnologie și antreprenoriat din București. Deschis pe Bulevardul Carol 61, Rat Labs este gândit ca un centru de învățare, coworking și antreprenoriat. În cadrul hub-ului vor fi organizate școli tematice, workshop-uri și un spațiu de coworking. Rat Labs este o inițiativă The Pole Society, Mobuy și The Beards, un loc al startup-urilor construit de startup-uri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.