Reţeaua de restaurante fast-food McDonland’s, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, şi-a propus să atragă mai mulţi clienţi....
McDonaldsReţeaua de restaurante fast-food McDonland’s, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, şi-a propus să atragă mai mulţi clienţi. Şi nu o face prin faimoşii burgeri şi cartofi prăjiţi, ci prin tehnologie.

Oficialii reţelei au decis ca în Marea Britanie să le ofere clienţilor care savurează produsele din meniu posibilitatea de a-şi încărca gadgeturile wireless în timpul pe care îl petrec în restaurant.

Astfel, potrivit Engadget, McDonald’s a semnat un acord cu Aircharge pentru instalarea a 600 de dispozitive de încărcare wireless Qi în peste 50 de locaţii din Marea Britanie.

Totodată, în SUA, şi Starbucks cochetează cu un serviciu similar, folosinfd tehnologia celor de la Duracell – Powermat PMA.

Din păcate nu toţi clienţii care trec pragul restaurantelor McDonald’s au telefoane compatibile cu acest gen de încărcătoare wireless, aşa că Aircharge va oferi şi receiver-e pentru încărcarea wireless.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.