Gigantul american din comerţ electronic Amazon are în portofoliu aproape toate brandurile de electronice ale lumii. Iar dacă ne luăm după zvonuri, se pare...
amazonGigantul american din comerţ electronic Amazon are în portofoliu aproape toate brandurile de electronice ale lumii. Iar dacă ne luăm după zvonuri, se pare că retailerul îşi doreşte să devină punctul central al dezvoltării unei noi generaţii de producători de gadgeturi pentru consumatorii din întreaga lume.

Astfel, potrivit informaţiilor Re/Code, compania a demarat acum câteva luni un proces de recrutare pentru o nouă entitate care ar avea ca scop final crearea celei mai bune platforme de lansare pentru startup-uri. În anunţul de angajare, cei de la Amazon spun că sunt în căutarea oamenilor potriviţi pentru crearea unei platforme cu inventatori.

Anunţurile de joburi se pare că au apărut în toamna trecută, iar surse din piaţă sunt de părere că au de-a face cu o nouă iniţiativă a celor de la Amazon. Gigantul din e-commerce încearcă să îşi construiască o relaţie mai apropiată cu acele startup-uri tinere şi promiţătoare, din domenii precum hardware sau electronice – robotică, gadgeturi pentru domeniul sănătăţii, pentru fitness. Scupul final: a-i convinge să-şi construiască afacerea folosind Amazon ca şi canal principal pentru vânzare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.