Până de curând, computingul a fost definit ca interacţiunea omului cu un ecran, o tastatură şi un mouse. La CES 2015, Brian Krzanich, CEO...

Standul Intel la CES 2015Până de curând, computingul a fost definit ca interacţiunea omului cu un ecran, o tastatură şi un mouse. La CES 2015, Brian Krzanich, CEO al Intel a evidenţiat câteva noi tehnologii şi aplicaţii care vor duce computingul într-o lume 3D, în care nu vor mai fi necesare cabluri și parole.

CEO-ul Intel a prezentat o gamă de capabilităţi care se vor adăuga produselor până la sfârşitul anului, printre care True Key™,  o nouă aplicaţie anunţată de Intel Security,  care îi scapă pe utilizatori de grija parolelor. Aplicaţia True Key foloseşte elemente ca faţa sau amprentele utilizatorilor pentru o logare mai uşoară şi mai sigură.

True Key este compatibilă cu sistemele de operare iOS*, Android*, Windows*, cât şi cu toate browserele. De asemenea, este preinstalată pe dispozitivele HP* şi Lenovo, iar în câteva luni și pe o parte dintre soluțiile McAfee LiveSafe.

Krzanich a subliniat faptul că Intel o să colaboreze cu Hilton*, Jaguar Land Rover*, San Francisco International Airport* și Marriott* cu privire la încărcarea wireless. Scopul acestor colaborări este de a iniția câteva sisteme pilot de încărcare wireless, inclusiv Marriott*, care va testa aceste capabilități în hotelurile deținute de brand, printre care JW Marriott*, Marriott, Renaissance*, Courtyard*  și Residence Inn*.

CEO-ul Intel a declarat că noile aplicații și camera Intel RealSense sunt deja disponibile într-o gamă largă de dispozitive 2în1, notebookuri, sisteme All-in-One și multe altele bazate pe cea de-a cincea generație a gamei de procesoare Intel® Core™ disponibilă din acest trimestru. Mai multe informații despre tehnologia și camerele Intel RealSense găsiți aici.

Cum computingul merge rapid către lumea 3D, Krzanich l-a invitat pe scena de la CES 2015 pe Dion Weisler, Vicepreședinte Executiv al diviziei de imprimante şi computere personale în cadrul HP. Weisler a vorbit despre faptul că procesorul Intel® Core™ i7 va sta la baza tehnologiei viitoare HP Multi Jet Fusion, proiectată să îmbunătățească viteza, calitatea şi costurile. Weisler a declarat că performanța adusă de tehnologia Intel este esenţială în atingerea potenţialului maxim al printării 3D.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.