ASUS a ridicat din nou ștacheta inovării odată cu seria Transformer Book Chi, un laptop subțire cu sistem de operare Windows și funcționalitate 2-in-1,...

asusASUS a ridicat din nou ștacheta inovării odată cu seria Transformer Book Chi, un laptop subțire cu sistem de operare Windows și funcționalitate 2-in-1, care se transformă într-o tabletă cu Windows prin intermediul prinderii magnetice.

Având un design din aluminiu, conturat cu precizie, ce beneficiază de trăsături strălucitoare, ecrane splendide cu rezoluții WQHD și procesoare puternice Intel Core M, seria Transformer Book Chi oferă utilizatorilor o experiență mobilă sofisticată, atât pentru lucru, cât și pentru divertisment.

Transformer Book Chi este disponibil în trei dimensiuni, acoperind toate cerințele utilizatorilor. Modelul cel mai avansat, T300 Chi, are un ecran de 12.5 inci și o tabletă cu grosimea de numai 7.6mm, beneficiind de cele mai rapide și eficiente procesoare Intel Core M.

asus_transformer_book_t90_chiCompactul T100 Chi dispune de o diagonală de 10.1 inci, are o tabletă subțire de 7.2mm și o autonomie suficientă pentru întreaga zi, în timp ce T90 Chi de 8.9 inci este ultra-ușor, cântărind doar 750g pentru mobilitate fără efort.

ASUS ZenFone 2 – lux pentru toată lumea
ZenFone 2 este noul smartphone etalon din familia ZenFone, ce dispune de un design complet nou, o cameră PixelMaster cu senzor de 13 megapixeli. Performanța fără compromis este livrată de procesorul Intel Atom Z3580 pe 64 biți și de cei 4GB de memorie RAM. Un modem LTE-Advanced oferă o conectivitate ultra-rapidă 4G/LTE. Construit pe baza succesului seriei ZenFone și valorificând un sfert de secol de realizări inginerești, mult-anticipatul ZenFone 2 oferă o mulțime de noi funcții interesante și o interfață ASUS ZenUI rafinată.

asus_zenfone_2_exquisite_zenui_designZenFone 2 vine cu un design superb, cu totul nou, ce implică elementele Zen, precum finisajele metalice suple și detaliile concentrice, introducând în același timp noi tușe de rafinament, cum ar fi carcasa ce se subțiază spre margine la 3.9mm. Carcasa facilitează prinderea confortabilă și sigură a telefonului, dispunând de un control intuitiv al volumului amplasat pe spate pentru a fi ușor accesibil degetului arătător al utilizatorului.

Ecranul IPS+ Full HD de 5.5 inci are o ramă ultra-subțire ce reduce și mai mult dimensiunile telefonului, maximizând experiența vizuală. Camera PixelMaster cu senzor de 13MP și diafragmă largă f/2.0 permite capturarea ușoară, la înaltă rezoluție a fotografiilor, cu latență zero a declanșatorului.

Camera include funcții precum mod Low Light, mod Backlight (HDR) și bliț Real Tone pentru a face fotografii incredibile în orice condiții de iluminare. ZenFone 2 are o baterie de 3000mAh, ce furnizează de două ori mai multă putere pentru a parcurge întreaga zi. Mai mult, aceasta include tehnologie pentru reîncărcarea rapidă reducând drastic durata necesară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.