Moşul a fost generos nu numai cu copiii cuminţi, ci şi cu oficialii Sony. Compania a anunţat recent faptul că a vândut peste 18,5...
PlayStation4jpgMoşul a fost generos nu numai cu copiii cuminţi, ci şi cu oficialii Sony. Compania a anunţat recent faptul că a vândut peste 18,5 milioane de unităţi ale consolei de jocuri PlayStation 4, numărul device-urilor livrate luând un avânt puternic în perioada cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă.

Astfel, în luna cadourilor, Sony a vândut circa 4,1 milioane de unităţi din PS 4, consola fiind pe punctul de a deveni sistemul de gaming cu cea mai mare rată de vânzare din toate timpurile.

Comparativ, până la acest moment, predecesorul PlayStation 3 vânduse circa 12,85 de milioane de unităţi. În plus, până pe 2 ianuarie 2015, peste 10,9 milioane de utilizatori au profitat de avantajele abonamentului PlayStation Plus (PS Plus). Abonaţii au parte de mai multe beneficii precum „Instant Game Collection”, care permite utilizatorilor să se bucure de cele mai populare jocuri dezvoltate de terţi, respectiv de SCE Worldwide Studios, fără costuri suplimentare şi fără limitare de timp. Utilizatorii de PS4 au parte şi de multiplayer online prin intermediul abonamentului PS Plus.

Şi software-ul PS4 continuă tendinţa ascendentă, până pe 4 ianuarie 2015 fiind vândute peste 81,8 milioane de copii prin reţelele retail şi prin PlayStation Store. Dintre acestea, 17,8 milioane au fost vândute în timpul sărbătorilor de iarnă.

Potrivit oficialilor Sony, portofoliul de jocuri disponibile pe PS4 va continua să se extindă cu titluri precum STREET FIGHTER™ V (CAPCOM CO., LTD), Batman: Arkham Knight (Warner Bros. Interactive Entertainment), Bloodborne (SCE Worldwide Studios), The Order: 1886 (SCE WWS), The Tomorrow Children (SCE WWS), Uncharted 4: A Thief’s End (SCE WWS), Until Dawn (SCE WWS).

Piaţa consolelor dedicate jocurilor este estimată la circa 50 de miliarde de dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.