A doua generaţie a smartphone-ului cu ecran curbat al celor de la LG, probabil cel mai asteptat gadget al ediţiei din acest an a...
G_Flex2_500A doua generaţie a smartphone-ului cu ecran curbat al celor de la LG, probabil cel mai asteptat gadget al ediţiei din acest an a CES, a fost prezentată oficial pe scena târgului de oficialii producătorului sud-coreean.

LG G Flex 2 este al doilea telefon Android cu ecran curbat, iar producătorii săi au venit cu o serie de îmbunătăţiri.

De exemplu, ecranul are dimensiuni mai mici, de 5,5 inci, în loc de 6, precum versiunea anterioară. Oficialii LG au ţinut cont de nemulţumirile clienţilor care au achiziţionat prima versiune a G Flex care s-au plâns de faptul că smartphone-ul era prea mare pentru a fi ţinut în buzunar confortabil. În plus, LG a adus o rezoluţie mai bună pe acest gadget, de 1080 pixeli OLED, iar ecranul este mai durabil graţie unui display Cornind Gorilla Glass tratat chimic. Ecranul curbat aduce o experienţă fascinantă de vizualizare utilizatorilor, detaliile fiind uşor de observat din orice punct.

Chiar şi carcasa smartphone-ului – care este lucioasă şi vine în variantele Flamenco Red şi Platinum Silver – este mai durabilă, având capacitatea de a se regenera mai rapid: îi ia 10 secunde pentru a se “repara” dacă a fost zgâriată sau lovită.

Înăuntru, G Flex are un procesor Qualcomm Snapdragon 810 de 64 de biţi, 2 GB de RAM şi suport LTE, având ca variante de stocare 16 sau 32 de GB. Evident, sistemul de operare cu care va veni la pachet smartphone-ul LG este Android 5.0 Lollipop.

Camera principală a LG G Flex 2 este de 13 megapixeli şi vine la pachet cu o serie de senzori care garantează fotografii spectaculoase.

Gadgetul va intra la vânzare în Coreea până la finalul lunii ianuarie, urmând să fie disponibil la nivel internaţional destul de rapid. Oficialii companiei nu au precizat preţul la care va fi disponibil G Flex 2, însă, fiind vorba despre un produs de nişă, este posibil să coste mai mult decât flagship-ul LG, G3.

Key Specifications (may vary depending on market):

■ Chipset: Qualcomm® Snapdragon™ 810 processor with 2.0GHz 64-bit Octa-Core CPU

■ Display: 5.5-inch Full HD Curved P-OLED (1080 x 1920 pixels / 403 ppi)

■ Memory: 16/32GB eMMC ROM / 2GB DDR4 RAM / microSD slot (up to 2TB)

■ Camera: Rear 13.0MP with OIS+ with Laser Auto Focus / Front 2.1MP

■ Battery: 3,000mAh (embedded)

■ Operating System: Android 5.0 Lollipop

■ Size: 149.1 x 75.3 x 7.1-9.4mm

■ Weight: 152g

■ Network: 4G / LTE / HSPA+ 21/42 Mbps

■ Connectivity: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X) 4.1, NFC,   SlimPort, A-GPS / Glonass, USB 2.0

■ Color: Platinum Silver, Flamenco Red

■ Other: Gesture Shot, Gesture View, Glance View

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.