Pentru Cristina Cernei, totul a pornit de la o adevarata pasiune pentru haine, culoare si forme. Recunoaste ca avea aceasta pasiune chiar de cand era...

Photo concept Cockaigne manazinePentru Cristina Cernei, totul a pornit de la o adevarata pasiune pentru haine, culoare si forme. Recunoaste ca avea aceasta pasiune chiar de cand era copil si s-a dezvoltat pe parcurs. A realizat ca acesta este lucrul pe care poate sa-l faca cel mai bine si care ii da cele mai multe satisfactii. In urmatoarele randuri, designerul isi va dezvalui o parte din secretele profesionale si nu numai.

Cum a inceput proiectul Fusion by Cernei?

Mixul de stiluri, materiale cu texturi si imprimeuri diferite cat si concentrarea mai multor idei, este o caracteristica importanta a hainelor mele si atunci m-am gandit sa denumesc acest brand (linie vestimentara) simplu: Fusion By Cernei. Acest proiect l-am inceput in 2007, dar cu denumirea aceasta doar din 2008

Care sunt elementele care va diferentiaza de alti creatori de moda?

Cred ca tocmai fuziunea despre care am vorbit, dar acordand atentie egala formelor anatomice si feminitatii pe care n-am dorit sa le minimizez.

Care sunt materialele folosite in realizarea colectiilor si care este motivatia alegerii lor?

In principal folosesc materiale naturare, cursive. Si materiale despre care s-ar putea spune ca sunt nonconformiste: izopen, neopren, burete sau fibre de materiale maleabile, care au in compozitie fire metalice. Prefer materiale Uni, pentru ca permit insertia altor texturi (broderii, dantela, pictura) si aplicatii manuale.

Cum caracterizati femeia care imbraca tinutele Cernei?

Sunt femei cu multa personalitate, fara prejudecati, cu o minte deschisa si sunt artistic feminizate.

Care sunt piesele vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca niciodata din garderoba unei femei?

In principal, accesoriile diverse care pot creste valoarea oricaror tinute, dar cred ca o femeie trebuie sa poarte rochie, care este un articol definitoriu al garderobelor feminine.

Vezi pe Fashion Trends Magazin cum arată

O seara de poveste in universul Cernei!” – Galerie FOTO

Ce parere aveti despre felul in care se imbraca romancele in viata de zi cu zi?

Cred ca fac tot posibilul sa respecte Eticheta momentului sau situatiilor , respectand si regulile impuse de  job, societate oarecum rigida. Poate ar treb.  mai mult curaj si vointa

Cum ati caracteriza acest “job” de designer in Romania de azi?

Prea des intalnit. Intrucat eu il consider un job mai mult vocational decat voluntar.

Ce case de moda sunt in topul preferintelor dvs?

Din punct de vedere istoric, consider ca Chanel este o mare casa, dar pentru prezent inclin mai mult spre Yoji Yamamoto, Kenzo, Manisha Arora, Husein Chalayan. Iar in Romania, pe langa cei consacrati si cunoscuti consider ca tinerii designeri vor fi cei care vor domina lumea modei romanesti.

Care este partea cea mai frumoasa si care va ofera cele mai mari satisfactii ca designer?

Finalizarea conceptiei produsului. Prin aparitia lui fizica, iar apoi fericirea, multumirea si satisfactia celui pentu care este destinat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.