În 2015 vor fi lansate pe piață 4 noi serii LCD BRAVIA Ultra HD 4K, însumând un total de 12 televizoare a căror calitate a...
Sony X9000C

Sony X9000C

În 2015 vor fi lansate pe piață 4 noi serii LCD BRAVIA Ultra HD 4K, însumând un total de 12 televizoare a căror calitate a imaginii este asigurată de propriul procesor 4K de la Sony, X1. Printre noile modele BRAVIA se numără și cea mai subțire serie de televizoare din lume (de aproximativ 4,9 mm la cel mai subțire punct), precum și prima serie din lume cu difuzoare compatibile cu tehnologia Hi-Res.

Mai mult, Sony echipează o gamă largă de televizoare 4K și Full HD cu cel mai nou sistem de operare de la Google, AndroidTM TV, ce oferă o compatibilitate sporită între televizor si dispozitivele mobile cu Android. De asemenea, interfața Sony One-Flick Entertainment acordă utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de o experiență unică, mulțumită telecomenzii cu suprafață tactilă, ce permite accesarea conținutului dintr-o singură mișcare. Această combinație asigură consumatorilor un mod nou de interacțiune cu televizorul, conținutul, serviciile și aplicațiile disponibile.

Sony oferă pasionaților de film șansa de a surprinde acțiunea în 4K prin intermediul noului Action Cam capabil să înregistreze cele mai clare imagini în format 4K UHD, înregistrând fidel cele mai intense momente.

sony x9000Astfel, Sony prezintă în Las Vegas noua serie BRAVIA X9000C cu design de tip „Floating Style”, fiind cele mai subțiri  televizoare din lume (cu o grosime minimă de doar 4,9 mm). Totodată, Sony va prezenta seria X9300C, primele televizoare din lume care redau sunet de înaltă definiție.

Acestea sunt echipate cu difuzoare compatibile High Resolution Audio, iar tehnologia DSEEHX™ încorporată îmbunătățește calitatea fișierelor audio care au trecut prin procesul de compresie(fie că e cel transmis de furnizorii de servicii TV, fie că este din alte surse) până aproape de calitatea Hi-Res*7.

 Sony sunt compatibile cu standardele de compresie video 4K H.265/HEVC (High Efficiency Video Coding) și WebM VP9 permițându-le utilizatorilor să se bucure de mai multe platforme de conținut. Și pentru că YouTube utilizează formatul VP9, orice utilizator poate urmări direct pe televizorul BRAVIA înregistrările realizate cu camerele video Sony Action Cam 4K și care sunt disponibile online.

În plus, Sony prezintă și cea mai nouă cameră video 4K Handycam, cu 30% mai mică și 20% mai ușoară față de modelul curent*3, echipată cu sistem de stabilizare Sony Balanced Optical SteadyShotTM.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.