Noul Walkman NW-ZX2 Hi-Res este vârful gamei ZX, succesorul modelului Walkman NW-ZX1, lansat în toamna anului 2013. Noul produs redă sunetul la o calitate superioară față...

Sony-zx2Noul Walkman NW-ZX2 Hi-Res este vârful gamei ZX, succesorul modelului Walkman NW-ZX1, lansat în toamna anului 2013. Noul produs redă sunetul la o calitate superioară față de predecesorul său datorită caracteristicilor de design care atrag după sine îmbunătățiri ale experienței audio.

Noul model are o autonomie de 33 de ore de redare a melodiilor în formate de înaltă rezoluție (la 192 kHz/24 biți) și oferă o audiție impresionantă chiar și atunci când este conectat wireless prin Bluetooth la căștile Sony MDR-1ABT.

ZX2 de la Sony folosește sistemul Android – 4.2 Jelly Bean și, astfel, puteți să descărcați și să vă jucați cu aplicațiile din Google Play. În plus, totul în jurul dispozitivului este destinat pentru o experiență audio optimă.

Noul Walkman suportă DSD, WAV, AIFF, FLAC, Apple Lossless și altele. Folosește Bluetooth-ul pentru streaming wireless și NFC pentru conexiunea one-touch cu boxele și căștile. Dispune de un slotu microSD în care poți adăuga un card, atunci când nu își mai ajung cei 128GB cu care este echipat walkman-ul Sony.

Designul este elegant, iar pentru aceste finețuri trebuie să scoți din buzunar cel puțin 1.200 de dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.