Toshiba anunță cel mai nou dispozitiv detașabil – Satellite Click Mini. Cu display de 22.6 cm (8.9”), dimensiuni compacte pentru ultra-mobilitate și echipat pentru...

Satellite_Click_Mini_04_with_screenToshiba anunță cel mai nou dispozitiv detașabil – Satellite Click Mini. Cu display de 22.6 cm (8.9”), dimensiuni compacte pentru ultra-mobilitate și echipat pentru a fi utilizat în două moduri, acesta se transformă dintr-un laptop complet funcțional cu Windows 8.1 Update, în tabletă, prin simpla apăsare a unui buton. Perfect pentru utilizatorii de Windows care se află mereu în mișcare, ca prim dispozitiv intuitiv pentru copii sau pentru studenții interesați de tot ce e mai bun, Satellite Click Mini se adaptează pentru a răspunde nevoilor unui cerc larg de utilizatori. 

Sandor van der Ham, Vice Președinte, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, Toshiba Europe GmbH, declară: “Cu noul Satellite Click Mini ne extindem gama de dispozitive detașabile, datorită cererii în creștere, precum și din dorința de a lărgi gama de echipamente ce reflectă nevoile variate ale consumatorilor. În prezent, utilizatorii își doresc să aibă posibilitatea de a consuma, crea sau partaja cu ușurință conținut, oriunde se află, iar achiziționarea unui dispozitiv pentru fiecare scenariu nu este cea mai practică soluție. Satellite Click Mini oferă libertatea de a le face pe toate, oriunde te-ai afla.”

Dimensiuni reduse, divertisment de top

Satellite Click Mini, cu display de 22.6 cm (8.9”), cântărește doar 470 gr[2] și are o grosime de doar 9.8 mm în modul tabletă – sau 999 gr2 și 19.9 mm cu tastatura atașată – fiind astfel companionul portabil ideal. Display-ul Full HD plus (1920 x 1200) oferă o experiență excelentă pentru vizionarea filmelor și a fotografiilor, în timp ce ecranul IPS luminos are un unghi mai larg de vizualizare, pentru flexibilitate sporită sau cazul în care mai multe persoane privesc ecranul.

Pe lângă experiența vizionării captivante, utilizatorii se pot bucura și de un sunet extrem de bine definit. Satellite Click Mini este echipat cu difuzoare stereo, pentru conținut audio sporit de Dolby® Digital Plus™. Această suită asigură claritatea perfectă a fiecărui sunet sau note muzicale, pentru calitate premium ce adaugă profunzime și putere melodiilor preferate, jocurilor sau filmelor.

Creat pentru a merge mai departe

Satellite_Click_Mini_07b_with_screenFie că este utilizat în călătorii sau acasă, Satellite Click Mini oferă tot ce este nevoie pentru lucru sau joacă, de-a lungul întregii zile. Cu tastatura atașată, utilizatorii pot beneficia de o durată de viață a bateriei de până la 16 ore1, cu redare video – suficient pentru o zi lucrătoare obișnuită și chiar mai mult. Ca tabletă, Satellite Click Mini poate fi utilizat, de asemenea, pentru redare video de până la 8 ore1, cu o singură încărcare. Sistemul inteligent de alimentare asigură încărcarea prioritară a tabletei și descărcarea sa după tastatură, pentru a maximiza utilizarea fără andocare.

Prin Windows 8.1 with Bing preinstalat, utilizatorii pot beneficia de abonament pentru 1 an la Microsoft Office 365 Personal ce permite accesul la aplicații familiare pentru citirea e-mail-urilor sau crearea de noi documente. Acest abonament poate fi extins și pe un alt PC pentru a asigura o experiență Windows unitară, între dispozitive. În plus, cu spațiu de stocare[3] în OneDrive de 1 TB inclus și posibilitatea de a adăuga mai mult, utilizatorii pot salva toate datele de care au nevoie, iar cele 60 de minute Skype lunare sunt incluse pentru a fi mereu în legătura cu prietenii din întreaga lume.

“Toshiba continuă să aducă inovații care oferă clienților dispozitive 2-în-1 unice și care oferă experiența Windows de excepție”, declară Peter Han, Vicepreședinte al Worldwide OEM Marketing, Microsoft Corp. “Cele 16 ore de funcționare cu o singură încărcare a bateriei noului Satellite Click Mini asigură productivitate extraordinară pentru lucru și jocuri.”

Procesorul Intel® AtomTM, cu care este echipat acest dispozitiv, asigură toată performanța și viteza necesară celor mai noi jocuri pentru dispozitive mobile, precum și o grafică uimitoare, pornire rapidă, browsing și multi-tasking.

Conectivitate oricând și oriunde

Satellite_Click_Mini_25_with_screenSatellite Click Mini include o gamă de opțiuni de conectivitate, fie că e folosit în modul tabletă sau laptop. Pe tabletă, un port Micro-HDMI® oferă opțiunea de a reda conținut pe un ecran mai mare, iar un slot microSD/SDHC/SDXC împreună cu portul Micro-USB 2.0 ajută la transferul datelor între dispozitive. Tastatura este echipată cu un port USB 2.0 pentru transferul fișierelor, iar slotul SD de dimensiuni standard oferă posibilitatea de a mări spațiul de stocare eMMC (32 GB). Funcția wireless display este, de asemenea, inclusă pentru partajarea conținutului audio și video către alte dispozitive, fără a fi nevoie de cabluri.

Capturează momentul

Datorită camerei posterioare de 5MP și auto focus, utilizatorii nu vor rata nicio fotografie în mișcare. Iar cu ajutorul camerei web HD frontale, aceștia vor putea sta de vorbă față în față cu prietenii sau colegii. Satellite Click Mini este echipat, de asemenea, cu aplicația TruCapture pentru ca utilizatorii să poată captura cu ușurință informații de pe orice document de hârtie, tablă de scris sau imagine proiectată – prin simpla fotografiere – salvând timp pentru productivitate crescută în mișcare.

Satellite_Click_Mini_Detail_19TruCapture îmbunătățește și lizibilitatea informațiilor prin reducerea reflexiilor și prin corectarea culorilor, pentru a face imaginile și textele mai ușor de identificat și de citit. În plus, cuvintele imprimate în imaginile realizate cu TruCapture vor putea fi căutate și transferate cu ușurință în alte aplicații, datorită caracteristicii de recunoaștere a caracterelor.

Satellite Click Mini este pe atât de elegant pe cât este de confortabil, disponibil cu finisaj Satin GoldTM sau Smart White Pearl. Este de asemenea foarte rezistent și mereu pregătit pentru viața în mișcare.

Toshiba Satellite Click Mini va fi disponibil în Europa începând cu primul trimesru al anului 2015 în varianta Smart White Pearl și din al doilea trimestru în varianta Satin GoldTM.

Toshiba Satellite Click Mini:

 • Display: 22.6 cm (8.9”) WUXGA (1920 x 1200) display IPS cu suport touch capacitiv în 10 puncte
 • Procesor: Intel® AtomTM Z3735F
 • Grafică: Integrated Intel® graphics
 • Memorie: 2 GB DDR3L
 • Stocare: 32 GB eMMC
 • Conectivitate:
  • Tabletă: 1 x Micro-HDMI®, 1 x Micro-USB și 1 x slot microSD (cu suport până la 128 GB), 1 x port Combo pentru Mic/Căști
  • Tastatură: 1 x USB 2.0, 1 x slot SD (cu suport până la 128 GB)
  • Comunicatie: WiFi® 802.11 b/g/n, Bluetooth® 4.0, wireless display ready
  • Cameră posterioară cu 5 MP cu auto focus, cameră frontală cu 2 MP
  • Audio: difuzoare stereo laterale cu Dolby® Digital Plus™
  • Sistem de operare: Windows 8.1 Update with Bing
  • Abonament de 1 an la Microsoft Office 365 Personal
  • Durată de viață a bateriei: până la 16 ore1 de redare video cu tastatura atașată
  • Culoare: Satin GoldTM sau Smart White Pearl
  • Dimensiuni:
   • Modul tabletă: 235 x 161 x 9.8 mm
   • Modul laptop : 235 x 170.6 x 19.9 mm
   • Greutate:
    • Tabletă: 470 gr2
    • Laptop: 999 gr2


[1] playback video 720p @ 60 nit

[2] Preliminar

[3] Parte a abonamentului anual la Microsoft Office 365 Personal

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.