Panasonic a lansat cel mai recent blu-ray player conceput pentru piața europeană. Modelul DMP-BDT270 oferă calitate excelentă a imaginii şi sunetului, opţiuni bogate de...

147_PPCPUEGEBEFGTGKGC_BDT270_K_left_h141204Panasonic a lansat cel mai recent blu-ray player conceput pentru piața europeană. Modelul DMP-BDT270 oferă calitate excelentă a imaginii şi sunetului, opţiuni bogate de conectivitate, utilizare flexibilă şi operare intuitivă. Pe scurt, tot ce-i mai bun pentru divertisment acasă.

Panasonic are o experiență bogată în cercetarea şi dezvoltarea tehnologiilor video în laboratoarele de la Hollywood. Datorită acestui fapt, deja de mulți ani deține cea mai bună tehnologie care permite reproducerea scenelor filmate la calitate superioară, corespunzătoare exigențelor regizorilor de film.

147_PPCPUEGEBEFGTGKGC_BDT270_K_front_h141204Tocmai aceste tehnologii (inclusiv cea mai modernă procesare a imaginii în rezoluţie 4K) le are modelul DMP-BDT270 destinat pieței europene. Acest player este echipat cu funcţia de „upscaling” a imaginii, care permite vizionarea filmelor de calitate inferioară la rezoluție 4K (cu condiţia să aveți televizor cu această rezoluţie).

Aveți impresia că filmele dvs. pe blu-ray arată excelent? Așteptați numai să le vedeți în 4K. Procesorul de imagine performant adaugă, folosind algoritmi inteligenţi, la imaginea de bază în Full-HD alte milioane de pixeli, ceea ce înseamnă claritate și textură mai bună şi redarea detaliilor semnificativ mai bine.

Poarta către filme noi şi alt conţinut multimedia

Datorită tehnologiei DLNA player-ul poate fi conectat fără probleme la reţeaua de acasă şi poate redat orice conţinut multimedia – filme, muzică, fotografii, etc. – de la orice sursă din casă.

147_PPCPUEGEBEFGTGKGC_BDT270_K_up_h141204Datorită tehnologiei Miracast display-ul telefonului inteligent sau al tabletei poate fi vizualizat pe ecranul televizorului, astfel încât puteţi împărtăși proaspăta înregistrare video cu familia sau prietenii. Sistemul Miracast constă în conectarea directă a două aparate prin Wi-Fi, fără router.

În plus, Panasonic DMP-BDT270 poate fi conectat la internet și permite astfel accesul la servere multimedia online cu un conținut extins video. Sunt la alegere streaming de filme şi muzică, diferite jocuri, dar și un browser web integrat. Sursele de divertisment sunt aproape nelimitate. Prin intermediu playerul-ui ajungeți și pe reţelele sociale de tip Facebook sau Twitter, astfel încât puteţi să  comunicați cu prietenii confortabil chiar de pe canapeaua din sufragerie.

Datorită noii tehnologii avansate HDMI Consumer Electronics Control se poate utiliza o singură telecomandă pentru televizor și player-ul BDT270.

DMP-BDT270 – date tehnice:

  • Upscaling la rezoluţia 4K
  • Redarea discurilor 3D blu-ray la rezoluţie Full-HD
  • Redarea audio la calitate înaltă (de ex. FLAC)
  • Posibilitate de acces la o gamă largă de aplicaţii de internet pe web şi fişiere multimedia
  • Tehnologiei DNLA și Miracast
  • Browser de internet
  • Port Wi-Fi
  • Tehnologie HDMI Consumer Electronics Control – comanda mai multor aparate cu o singură telecomandă

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.