După debutul primelor televizoare OLED 4K din lume în 2014, producătorul sud-coreean de electronice LG şi-a propus ca în acest an să facă din...
LG 4K OLED TVDupă debutul primelor televizoare OLED 4K din lume în 2014, producătorul sud-coreean de electronice LG şi-a propus ca în acest an să facă din acest gen de device-uri cele mai dorite TV-uri din întreaga lume.

Aşa că a dezvăluit gama extinsă de produse în cadrul unei conferinţe care a avut loc luni în cadrul evenimentului CES, desfăşurat în Las Vegas în intervalul 6-9 ianuarie 2015.

Cu șapte modele diferite de televizoare 4K OLED flexibile și curbate de 55 inci (diagonala de 54.6 inci), 65 inci (diagonal de 64,5 inci) și 77 inci (diagonala de 76,7 inci) privind dimensiunea ecranului–televizoarele LG OLED îşi propun să ofere consumatorilor o experiență de vizionare cu totul nouă, inspirată de calitatea imaginii cu negru intens și culori perfecte.

Gadget trends: LG G Flex 2, prezentat oficial la CES 2015

Toate televizoare LG OLED 4K lansate în 2015 utilizează tehnologia WRGB, patentată de LG. Această structură de pixeli adaugă un sub pixel alb, care permite redarea extrem de realistă a culorilor. Aceste televizoare încorporează caracteristici care asigură imaginile să fie redate cu negru intens și culori perfecte, și un raport de contrast infinit. Tehnologia LG optimizată True Color reglează stabilizarea culorii, indiferent de variațiile de luminozitate și oferă o experiență de vizionare deosebită, cu culori mai naturale și mai plăcute privirii.

Cu un timp de reacție de maxim 0,001 ms, televizoarele LG OLED sunt de 1.000 de ori mai rapide decât televizoarele LCD convenționale, cu ecran plat. Televizoarele LG OLED îi asigură chiar și pe cei care stau în afara axei televizorului că se vor bucura de o calitate excepțională a imaginii, la unghiuri de vizualizare largi, spre deosebire de cele mai multe televizoare LCD, ale căror culori își pierd din intensitate și au contrast mai redus.

Design-ul de tip Art Slim LG pune accent pe crearea celui mai subțire televizor posibil, păstrând simplitatea și minimalismul. Standul transparent face televizorul să pară ca și cum ar pluti și maximizează experiența de vizionare captivantă prin reducerea imaginii neclare din jurul ecranului. Atenția la detalii – capacul din spate nu are niciun dispozitiv de fixare sau găuri, pentru un aspect mult mai fluid. Și, în timp ce un televizor curbat poate arata ca o operă de artă, LG oferă, de asemenea, un televizor plat pentru cei care caută un design simplu și minimalist.

IoT, revelaţia CES 2015: Samsung dă 100 mil. dolari pentru cercetare, iar Qualcomm vrea chip-uri în orice device şi obiect

Completând imaginea și modul de proiectare de neegalat, televizoarele LG OLED din 2015 oferă o tehnologie dezvoltată a sunetului în parteneriat cu expertul în sisteme audio Harman/Kardon, garantând calitatea ireproșabilă a imaginii completată cu sunet profund și clar. Configurarea dispozitivului cu 4.2 canale este echilibrat și îmbunătățit cu sistemul LG ULTRA Surround pentru a oferi o experiență audio puternică și, totodată, rafinată.

Toate televizoarele OLED 4K din 2015 au platforma webOS 2.0, cea mai recentă versiune a platformei pentru smart TV-uri, patentată de LG. Sistemul de operare webOS 2.0 LG oferă o experiență simplă și mai intuitivă cu o interfață de utilizator îmbunătățită și o serie de caracteristici impresionante.

CES 2015: Panasonic prezintă blu-ray player-ul care face upscaling la rezoluţia 4K

“LG consideră că aceasta este direcția în care se îndreaptă viitorul televizoarelor și vom continua dezvoltarea și extinderea opțiunilor noastre OLED până când va deveni o opțiune viabilă pentru toți consumatorii”, a declarat In-Kyu Lee, vice președinte senior și șef al diviziei de televizoare și monitoare din cadrul LG Electronics Home Entertainment Company.

LG_CES2015_OLED TV

LG 4K OLED TV EF9800

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.